to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:30 | 16.07.2018

Πολιτική

Μαξίμου: Οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης κατά της οικογενείας Τσίπρα θα δοθούν στα δικαστήρια

«Αρχισυντάκτη των εφημερίδων του κ. Μαρινάκη» και «παρεμπιπτόντως αρχηγό της ΝΔ» χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού τον Κυριάκο Μητσοτάκη και σημειώνει ότι «οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης» θα δοθούν από τους θιγόμενους «εκεί που ορίζει ο νόμος, δηλαδή στις αίθουσες των δικαστηρίων».


«Οι απαντήσεις στην ενορχηστρωμένη  επίθεση λάσπης του αρχισυντάκτη των εφημερίδων του κου Μαρινάκη - και παρεμπιπτόντως αρχηγού της ΝΔ - καθώς και της βοηθού του, κας Σπυράκη, θα δοθούν από τους θιγόμενους εκεί που ορίζει ο νόμος, δηλαδή στις αίθουσες των δικαστηρίων», διαμηνύει το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας στη συκοφαντική επίθεση κατά του αδελφού και της αδελφής του πρωθυπουργού Δημητρίου και Ζανέτ, από την εφημερίδα «Παραπολιτικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 «Μεγάλο το στρατηγικό αδιέξοδο και δικαιολογημένος ο πανικός. Και πώς να τον κρύψωμεν άλλωστε...», καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου.


Νωρίτερα, ο Δημήτριος και η Ζανέτ Τσίπρα, απαντώντας στο δημοσίευμα των Παραπολιτικών  που έκανε λόγο για δήθεν ευνοϊκές ρυθμίσεις του δανείου της τεχνικής εταιρείας τους και δήθεν εξασφάλιση πλαστής ενημερότητας,  με δήλωσή τους ανέφεραν τα εξής:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες η ΝΔ διοχετεύει σε ΜΜΕ, που την στηρίζουν, αθλιότητες, λασπολογίες και χυδαιότητες σε βάρος μας προς εξυπηρέτηση προσωπικών και κομματικών συμφερόντων επισημαίνεται ότι η συκοφαντία είναι αστικό και ποινικό αδίκημα, δεν δικαιολογείται από κανένα αντιπολιτευτικό μένος και θα αντιμετωπισθεί στα αρμόδια δικαστήρια, όπου κάθε νομοταγής πολίτης μπορεί να προσφύγει».

Να σημειωθεί ότι τη σκυτάλη  «λάσπης» από τα Παραπολιτικά έσπευσε να πάρει σήμερα η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, επιμένοντας στις συκοφαντίες κι εξαπολύοντας νέα επίθεση, ζητώντας εκ νέου εξηγήσεις από την κυβέρνηση.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)