to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

23:26 | 01.10.2016

Πολιτική

Μαξίμου: Επιλογή του ΚΚΕ, για δημιουργία εντυπώσεων, εξυπηρετεί η απουσία του Δημάρχου Καισαριανής από την εκδήλωση απόδοσης του Σκοπευτηρίου στον λαό

Το Μέγαρο Μαξίμου, σχολιάζοντας την απόφαση του δημάρχου Καισαριανής, Ηλία Σταμέλου,επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ, να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για την παραχώρηση του Σκοπευτηρίου στο Δήμο, αναφέρει πως «εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις», που όμως δεν έχουν κανένα νόημα για την ιστορία.


Απόντος του Δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή η εκδήλωση για την απόδοση του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής στο δήμο και τους πολίτες.

Το Μέγαρο Μαξίμου, σχολιάζοντας την απόφαση του δημάρχου Καισαριανής, Ηλία Σταμέλου,επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΚΚΕ, να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για την παραχώρηση του Σκοπευτηρίου στο Δήμο, αναφέρει πως «εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις», που όμως δεν έχουν κανένα νόημα για την ιστορία.

Ειδικότερα, από την κυβέρνηση επισημαίνουν «ο δήμαρχος Καισαριανής ο οποίος πρόσκειται στο ΚΚΕ και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία παραχώρησης του Σκοπευτηρίου. Το ΚΚΕ άλλωστε υπερψήφισε τη ρύθμιση.

Η απόδοση του σκοπευτηρίου στο δήμο είναι μια ιστορική δικαίωση που ανήκει σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο. Ο δήμαρχος απλώς εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις, τις οποίες ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα θυμάται».

 

Ο δήμαρχος του ΚΚΕ σε επιστολή του, προηγουμένως, προς τον υπουργό Επικρατείας αναφέρει πως η παραχώρηση είναι αποτέλεσμα των αγώνων του λαού και δεν χαρίστηκε από κανέναν. Η παραχώρησή του από την κυβέρνηση «δεν μπορεί να αξιοποιηθεί στην προσπάθεια εξιλέωσης της κυβερνητικής πολιτικής», αναφέρει και γνωστοποιεί πως δεν θα παρευρεθεί στην εκδήλωση. Όπως λέει, ο Δήμος έκανε τη δική του εκδήλωση στις 12 Σεπτεμβρίου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)