to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:47 | 10.09.2018

Πολιτική

Μαξίμου: Έκδηλος ο πανικός της ΝΔ μετά τις εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα

«Έχει εξαντλήσει τα κοσμητικά επίθετα για τον Πρωθυπουργό»


Τι αναφέρει αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού:

«Η ΝΔ εδώ και δύο μέρες αντί να μιλήσει για την ουσία της δέσμης μέτρων που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ για ΕΝΦΙΑ, κοινωνικό κράτος και ελαφρύνσεις, έχει εξαντλήσει τα κοσμητικά επίθετα για τον Πρωθυπουργό. Έκδηλος ο πανικός της. 

Στην ουσία λοιπόν:

Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύεται πως θα ακυρώσει το ασφαλιστικό για να φέρει το ασφαλιστικό Πινοσέτ. Δεν έχει το σθένος όμως να πει πως θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Συνεχίζει να κάνει το τζάμπα μάγκα και να λέει άλλα έξω και άλλα μέσα στη χώρα».

 

Το παραπάνω σχόλιο απαντάει στην ανακοίνωση του Μοσχάτου η οποία πέταξε την μπάλα στην εξέδρα:

«Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι επειδή εξαπάτησε μία φορά τον ελληνικό λαό θα μπορεί να το κάνει διαρκώς. Όμως δεν τον πιστεύει πια κανείς. Το μόνο απ’ όλα όσα λέει, όμως, που είναι αλήθεια, είναι ότι επιθυμεί να εξαντλήσει το χρόνο του στην καρέκλα της εξουσίας».  

 Παράλληλα, στο ίδιο ύφος κινήθηκε νωρίτερα και η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, η οποία έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Η σιδηρόφρακτη παρουσία του κ. Τσίπρα στη Δ.Ε.Θ. θα μείνει στην ιστορία ως το κύκνειο άσμα της προσπάθειάς του να εξαπατήσει τους πολίτες.
 
Στην απόγνωσή του που βλέπει το τέλος του να έρχεται, υπόσχεται τώρα να μειώσει τους φόρους που ο ίδιος επέβαλε, αλλά ταυτόχρονα να μεγαλώσει το κράτος με αθρόες προσλήψεις. Είναι προφανές ότι και τα δύο μαζί δεν γίνονται, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα.  Υπόσχεται ότι θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, ενώ τον αύξησε μόλις τον προηγούμενο μήνα ακόμη και για τους πιο αδύναμους πολίτες. 
 
Ο κ. Τσίπρας δεν είναι μόνο αδιόρθωτα ψεύτης, αλλά και επικίνδυνος. Τον προειδοποιούμε. Η χώρα δεν αντέχει άλλους τυχοδιωκτισμούς. Τώρα που η έξοδός του πλησιάζει, ας μην βλάψει άλλο την Ελλάδα.
 
Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, αντί να ρωτά τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία αν κυρώσει ο ίδιος και οι πρόθυμοι εταίροι του τη συμφωνία, ας κάνει το αυτονόητο. Εκλογές εδώ και τώρα για να ακυρώσουν οι πολίτες τη συμφωνία στη κάλπη».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)