to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:44 | 05.09.2018

Πολιτική

Μάταια τα κανάλια περίμεναν τον... Ιησού να πολλαπλασιάσει τους διαδηλωτές στα Χανιά

Όσο η παρουσία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ πλησιάζει, οι επιθέσεις από τα ΜΜΕ κλιμακώνονται... Η επίσκεψη στην Κρήτη δεν άφησε περιθώρια για τη γνωστή προπαγάνδα ότι ο κόσμος «βράζει» κατά της κυβέρνησης. Η διαμαρτυρία δύο κατοίκων δεν ήταν αρκετή για τη δημιουργία εντυπώσεων, αν και αναφέρθηκε! Αν έχει πάει τουλάχιστον και η Ελένη Λουκά και ήταν τρεις κάτι θα γινόταν... Με αφορμή την επίσκεψη η δυνατή... όσφρηση των τηλεαναλυτών έπιασε στον αέρα οσμή εκλογών. Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν επίσης η υπόθεση Φλώρου, η χθεσινή συνέντευξη Μητσοτάκη στον Alpha και το ασφαλιστικό, τα ελληνοτουρκικά, το Μακεδονικό, ρεπορτάζ από το αστυνομικό δελτίο... Για... κάτι δάνεια της Ν.Δ. από την Τράπεζα Πειραιώς τα κανάλια δεν... άκουσαν και πολλά...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

Αλ. Τσίπρας: Στην Κρήτη σήμερα για να ελέγξουμε την υλοποίηση των εξαγγελιών στα Περιφερειακά Συνέδρια

Τα Χανιά επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. (αναλυτικά)

 
 


«Habemus άδειες»

Πραγματικότητα οι νέες τηλεοπτικές άδειες. Το ΕΣΡ ανάρτησε στη Διαύγεια την απόφασή του για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών Epsilon TV, ANT1 TV, Alpha TV, ΣΤΑΡ και ΣΚΑΪ. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει να πληρωθεί από τη δόση των 3,5 εκατ. ευρώ στα δημόσια ταμεία. (αναλυτικά)


 

Η νέα πρόκληση Γεωργιάδη για τα χρέη της ΝΔ και οι αντιδράσεις από Μαξίμου και ΣΥΡΙΖΑ

O αντιπρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε την προκλητική θέση για τη διαγραφή των χρεών της ΝΔ, την οποία είχε διατυπώσει για πρώτη φορά το 2015 - «Έχει σκοπό άραγε ο πρόεδρος της ΝΔ να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του πρόταση για διαγραφή κομματικών χρεών;», η εύλογη απορία του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)


 

«Μανιφέστο νεοφιλελευθερισμού και κοινωνικού κανιβαλισμού η πρόταση Μητσοτάκη για το Aσφαλιστικό»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχείρησε να παρουσιάσει ως φιλική προς τη νέα γενιά την πρότασή του για το ασφαλιστικό, ενώ αυτή αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα μανιφέστο νεοφιλελευθερισμού και κοινωνικού κανιβαλισμού, σχολιάζει την πρόταση του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη για το Aσφαλιστικό το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. (αναλυτικά)

 

Αλ. Τσίπρας από την Κάνδανο: Ιστορικό χρέος η διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων

«Μέχρι το τέλος του έτους θα έρθει στην ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της επιτροπής που εξέτασε το θέμα και θα αποφασισθούν οι περαιτέρω ενέργειες» (αναλυτικά)


 

«Η υποχρέωση της Πολιτείας υλοποιείται στο ακέραιο»: Πρόσληψη 16.320 αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Στην πρώτη φάση προσλήψεων αναπληρωτών προχώρησε το υπουργείο Παιδείας - Κ. Γαβρόγλου: «Η υποχρέωση της Πολιτείας υλοποιείται στο ακέραιο» (αναλυτικά)


 

Μ. Καλογήρου: Ψευδές, κατασκευασμένο και συκοφαντικό το δημοσίευμα των Financial Times

«Οποιαδήποτε αναφορά ή αναπαραγωγή του εν λόγω άρθρου, συνιστά θεσμική απρέπεια, που στοχεύει στη δημιουργία εντυπώσεων, κυρίως προς το διεθνές ακροατήριο και στην εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων». (αναλυτικά)


 

Νίμιτς: «Ένα άλλο όνομα θα χρειαζόταν άλλα 25 χρόνια»

«Ελπίζω ότι η συμφωνία θα περάσει και στις δύο χώρες». (αναλυτικά)


 

Στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα το νομοσχέδιο του ΨΗΠΤΕ για τηλεοπτική κάλυψη των περιοχών που δεν έχουν «σήμα»

Ψηφίστηκε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής με το οποίο αποκτούν τηλεοπτική πρόσβαση 410.000 κάτοικοι 33.000 οικισμών της χώρας, οι οποίοι δεν έχουν έως σήμερα "σήμα" στα ελληνικά κανάλια. (αναλυτικά)


 

Βloomberg: Εξαιρετικές οι επιδόσεις των καλυμμένων ελληνικών τραπεζικών ομολόγων

Τα καλυμμένα ομόλογα των τραπεζών σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις, με βάση τoν δείκτη Bloomberg Barclays, γράφει το πρακτορείο Bloomberg και προσθέτει: Στις 20 Αυγούστου η Ελλάδα γύρισε σελίδα με τη λήξη του προγράμματος στήριξης.(αναλυτικά)


 

Νέα μείωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς τους ιδιώτες τον Ιούλιο

Νέα σημαντική μείωση παρουσίασαν οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα τον Ιούλιο του 2018 και διαμορφώθηκαν στα 1,934 δισ. ευρώ έναντι 2,018 δισ. ευρώ που ήταν τον Ιούνιο. (αναλυτικά)


 

«Επιπλέον ρευστότητα για τις τράπεζες από τη συνεχιζόμενη επιστροφή καταθέσεων»

Τι επισημαίνουν τραπεζικά στελέχη. (αναλυτικά)


 

Εξαγωγείς: Προς νέο ιστορικό ρεκόρ οι ελληνικές εξαγωγές

Πρόβλεψη για αύξηση 8%-10% το 2018. (αναλυτικά)


 

«Τα Κέντρα Κοινότητας συνεχίζουν να προσφέρουν στον πολίτη»

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, παραβρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση για τον εορτασμό ενός χρόνου λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Γαλατσίου, πραγματοποιώντας, παράλληλα, τα εγκαίνια της δομής μαζί με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, τον Δήμαρχο Γαλατσίου, Γιώργο Μαρκόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Υγείας και Πολιτικής, Πέτρο Βάσιλα. (αναλυτικά)


 

«Έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές τα σχολεία στην πυρόπληκτη περιοχή της Ανατολικής Αττικής»

Πρόκειται για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νεας Μάκρης, το 2ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης, το Γυμνάσιο Μαραθώνα και το ΕΠΑΛ Ραφήνας. (αναλυτικά)


 

Τα ελληνικά νησιά στην κορυφή του κόσμου!

Θριάμβευσε η Ελλάδα στα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία του Condé Nast Traveller 2018 στο Λονδίνο. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)