to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:12 | 08.02.2018

Πολιτική

«Μάρτυρές» του οι μπογιατζήδες: Ο Αδ. Γεωργιάδης δεν χρηματίστηκε από τη Novartis (βίντεο)

Από τα πρωτοφανή περιστατικά των ημερών, που αποδεικνύουν τον πανικό όσων φέρονται ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση Novartis, η «αυτοψία» του Star στο σπίτι του αντιπροέδρου της ΝΔ


Σημάδια της υγρασίας, ραγισματα σε πόρτες και γυψοσανίδες: Ιδού η «απόδειξη» ότι ο Άδ. Γεωργιάδης δεν πήρε ποτέ μεγάλο χρηματικό ποσό από τη Novartis, όπως αναφέρει ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην κατάθεσή του. Το ρεπορτάζ του Star  (σ.σ.: δείτε το βίντεο) ξεπερνάει σε εφευρετικότητα κάθε επιχείρημα που έχει ακουστεί αυτές τις ημέρες εναντίον των μαρτύρων ππυ συμμετέχουν στη «σκευρωρία» κατά πολιτικών προσώπων. 

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ, ο προστατευόμενος μάρτυρας στην κατάθεση του υποστηρίζει ότι ο Φρουζής της Novartis έδωσε μεγάλο χρηματικό ποσό μέσω συνεργάτιδος του στον Άδωνη Γεωργιάδη για να ανακαινίσει το σπίτι του.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δέχθηκε να... γίνει αυτοψία στο σπίτι του από την κάμερα του STAR για να διαπιστωθεί αν όντως έχει γίνει ανακαίνιση.

Όπως γλαφυρά αναφέρει το Star:

Ξεκινήσαμε την αυτοψία από το ισόγειο. Πάνω στην πόρτα της εισόδου υπάρχουν έντονα τα σημάδια της φθοράς. Προχωρήσαμε στον χώρο όπου βρίσκεται η κουζίνα και το σαλόνι.

Συγκρίναμε τη σημερινή κατάσταση του σαλονιού και της κουζίνας με την εικόνα που είχε καταγραφεί στις 22 Ιουνίου 2009 την ημέρα του γάμου του. Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Όπως βλέπετε η εσωτερική διακόσμηση, τα έπιπλα σαλονιού και της κουζίνας φαίνεται ότι είναι ακριβώς τα ίδια.

Ανεβήκαμε και στον πρώτο όροφο όπου τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανέστατα στις κουπαστές της σκάλας αλλά και στους τοίχους

Τα σημάδια της υγρασίας είναι εμφανή σε πολλά σημεία των δωματίων όπως και τα ραγισματα σε πόρτες και γυψοσανίδες.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)