to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:35 | 07.04.2022

Αθλητισμός

Μαρσέιγ - ΠΑΟΚ: Επεισόδια έξω απ' το Βελοντρόμ - Χημικά στην εξέδρα

Η ατμόσφαιρα στη Μασσαλία συνεχίζει να είναι τεταμένη πριν από την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ - Το «μπαλάκι» στην UEFA ρίχνει ο αντιδήμαρχος της Μασσαλίας


Επεισόδια ξέσπασαν στον περιβάλλοντα χώρο του Βελοντρόμ τη στιγμή που έφτασαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση απέναντι στη Μαρσέιγ. 

Όπως μετέδωσε το BFM Marseille Provence, όταν έφτασαν οι πρώτοι οπαδοί του Δικεφάλου έξω από το Βελοντρόμ ξέσπασαν επεισόδια. Τα video που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν και οπαδούς της Μαρσέιγ να είναι παρόντες και να τρέχουν έξω από το γαλλικό γήπεδο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους οπαδούς κάνοντας χρήση χημικών, τα οποία έκαναν ανυπόφορη την ατμόσφαιρα.

Λίγο αργότερα το BFM Marseille μετέδωσε πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν την είσοδό τους μέσα στο γήπεδο και πήραν τις θέσεις τους στις εξέδρες.

Η ένταση από τους γύρω δρόμους της Μασσαλίας μεταφέρθηκε και εντός Βελοντρόμ, αφού ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο πέταλο που φιλοξενεί τους φίλους του ΠΑΟΚ χωρίς μέχρι εκείνη την ώρα να υπάρξει κάποιος λόγος για να συμβεί αυτό με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα ένταση.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και από την ατμόσφαιρα έχει γίνει και χρήση χημικών.

Αντιδήμαρχος Μασσαλίας: Η UEFA δεν έπρεπε να δώσει άδεια στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να έρθουν

Ο αντιδήμαρχος της Μασσαλίας και αναπληρωτής δήμαρχος, Σεμπαστιέν Ζιμπραγέλ, σε δηλώσεις του στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM, ανέφερε ότι η UEFA θα έπρεπε να έχει αποτρέψει το ταξίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Μασσαλία για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ.

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι αυτή είναι η υπεύθυνη για όσα συνέβησαν στην πόλη.

"Είμαι θυμωμένος με την UEFA, που έδωσε άδεια σε αυτούς τους οπαδούς να έρθουν στην πόλη μας. Πιστεύω ότι η UEFA έχει όλη την ευθύνη για ότι συνέβη σήμερα.

Ελπίζω να προχωρήσει σε ανάλογες τιμωρίες για να μην ξανασυμβούν αυτά. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας είναι μια γιορτή, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε ένα κατεστραμμένο πάρτι.", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ζιμπραγέλ, ο οποίος έχει υπό την ευθύνη του τον τομέα του αθλητισμού της πόλης.

*Με υλικό από sport24.gr

tags: ΠΑΟΚ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)