to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:08 | 24.02.2015

πηγή: στο Κόκκινο

Αθλητισμός

Μαρινάκης Vs Αλαφούζος και... ξύλο στην Σούπερ Λίγκα

Κι αν οι οπαδοί είναι «θερμοκέφαλοι», οι παράγοντες που φτάνουν στο σημείο να επιτίθενται ο ένας στον άλλο, κατά τη διάρκεια διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, πως άραγε θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν;


Λίγες μόνο ώρες μετά τα σοβαρά επεισόδια του ντέρμπι της Λεωφόρου και την ώρα που η πολιτεία αναζητάει λύσεις προκειμένου να μπει ένα οριστικό τέλος στη βία που ματώνει τα ελληνικά γήπεδα, έρχονται σκηνές ντροπής μεταξύ παραγόντων να επιβεβαιώσουν τη λαϊκή ρήση πως «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι»...

Σκηνές ντροπής σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος με πρωταγωνιστές τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου.

Για την ακρίβεια, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός που πέταξε ποτήρι με νερό κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου από άγνωστο άνδρα που... εισέβαλε στην αίθουσα και τον γρονθοκόπησε.

« Δεχθήκαμε επίθεση. Ο κ. Μαρινάκης ο ίδιος μου έριξε ένα ποτήρι νερό, ενώ στη συνέχεια μπήκε ένας μπράβος του κ. Μαρινάκη και χτύπησε τον κ. Κωνσταντίνου, ήταν κάπου κρυμμένος προφανώς ήταν στημένο το σκηνικό», είπε αρχικά ο κ. Αλαφούζος και πρόσθεσε:

«Ο κ. Κωνσταντίνου έπεσε πίσω, θα μπορούσε να χτυπήσει άσχημα... Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα τέτοιο συνέδριο της Σούπερ Λίγκας, υπάρχει τέτοια βία. Δεν θα μπορούσα να πιστέψω πως θα έχουν μπράβους και θα δεχόμασταν επιθέσεις μέσα στο ίδιο το ΔΣ. Ειλικρινά ντρέπομαι, πάρα πολύ».
 
Ο Γιάννης Αλαφούζος προανήγγειλε πως θα κινηθεί νομικά για το περιστατικό.
Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκαν με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και συμφώνησαν πως θα συμβάλουν στα μέγιστα για την καταπολέμηση της βίας. 

Επιμέλεια: Αλέκα Ζουμή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)