to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:40 | 04.11.2022

Κοινωνία

Μάνδρα: Συνελήφθη ο 14χρονος που ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον 17χρονο αδερφό του

Αρχικά ο 14χρονος φέρεται να παραδέχθηκε προφορικά στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε τον αδερφό του και στη συνέχεια υπέγραψε την ομολογία του


Στη σύλληψη του 14χρονου ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε κατά λάθος χθες το απόγευμα τον 17χρονο αδερφό του στη Μάνδρα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, μετά την ολονύχτια κατάθεση που έδωσε ο ίδιος και ο πατέρας του στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με όσα διαρρέει η ΕΛΑΣ, ο 14χρονος παραδέχθηκε αρχικά προφορικά στους αστυνομικούς ότι αυτός σκότωσε τον αδερφό του. Στη συνέχεια ο 14χρονος υπέγραψε την ομολογία του.

Κατά αστυνομικές πηγές ο 14χρονος έπεσε σε αντιφάσεις κατά την κατάθεσή του αναφορικά με τι συνέβη χθες το απόγευμα όταν περαστικός εντόπισε τον 17χρονο νεκρό με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων αντιμετωπίζει και ο πατέρας του 14χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση νωρίτερα, ο δικηγόρος του πατέρα και του 14χρονου ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την υπόθεση αφού πληροφορήθηκε την ύπαρξη καταγγελιών στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοποίηση των παιδιών και σοβαρή παραμέληση.

---------------------------------------------------------

Εντωμεταξύ, τις προηγούμενες ώρες ο 14χρονος αδελφός του ομολόγησε ότι τον σκότωσε κατά λάθος στη στάνη της οικογένειας. Ο ίδιος ο 14χρονος υπέδειξε το σημείο που βρίσκεται το όπλο.

Το πτώμα του νεαρού εντόπισε χθες στην τοποθεσία Λούτσα ένας περαστικός βοσκός, ενώ φέρεται να είχε τραύμα από σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ο άτυχος νεαρός είχε φύγει από νωρίς το πρωί από το σπίτι του, μαζί με τον αδερφό του, για να βοσκήσουν τα πρόβατα της οικογένειας. Τα δύο παιδιά έλειπαν αρκετές ώρες από το σπίτι και το απόγευμα επέστρεψε ο 14χρονος, ενώ περίπου στις 5 εντοπίστηκε το πτώμα του αδερφού του.

Πληροφορίες: avgi.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)