to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:29 | 19.04.2013

Κοινωνία

Makro: Ούτε εμείς συνεργαζόμαστε με τη «Βαγγελάτος Α.Ε.»

Διαψεύδει και η Makro τη συνεργασία της με την «Βαγγελάτος Α.Ε.» (που συνδέεται με την επίθεση εναντίον των μεταναστών εργατών). Συνολικά 4 εταιρείες έχουν διακόψει ή αρνούνται οποιαδήποτε συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρεία.


Σύμφωνα με απάντησή της σε δημοσιεύματα:

«Η MAKRO Ελλάδας, σε απάντηση διαφόρων δημοσιευμάτων που έπεσαν στην αντίληψή της, σε σχέση με τα γεγονότα στην Μανωλάδα Ηλείας, και την Εταιρεία «Βαγγελάτος Α.Ε», θα ήθελε να καταστήσει σαφές στους πελάτες, εργαζομένους και στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ουδέποτε υπήρξε στην λίστα των συνεργαζόμενων προμηθευτών της καθ΄ όλη την διάρκεια της πολυετούς λειτουργίας της.

 
Η MAKRO Ελλάδας επιπλέον κατόπιν επικοινωνίας με την εν λόγω εταιρεία απαίτησε να αφαιρεθεί το λογότυπο της (που εν αγνοία της είχε αναρτηθεί) από την ηλεκτρονική σελίδα της, διότι ουδέποτε υπήρξε στο πελατολόγιό της.

 Ευχαριστούμε,

MAKRO Cash & Carry Ελλάδας»

Θυμίζουμε ότι όπως γράψαμε από χθες άλλες δύο εταιρείες διέκοψαν άμεσα τη συνεργασία τους με τη συγκεκριμένη εταιρεία, στις οποίες προστέθηκε ακόμα μία που με σχετική ανακοίνωσή της αναφέρει πως έχει παύσει κάθε συνεργασία με τη «Βαγγελάτος Α.Ε.». Συγκεκριμένα πρόκειται για την Ok Markets. Oπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, που βρήκαμε στη σελίδα http://bloodstrawberries.wordpress.com/ :

ΟΚ MARKETS

«Αγαπητοί Κύριοι καλησπέρα σας,

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Ok! Anytime Market Α.Ε. έχει παύσει τη συνεργασία της με την εν λόγω εταιρία από τον Ιούλιο του 2012.

Επομένως στα καταστήματα μας δεν διατίθενται προϊόντα της εταιρίας Ευαγγελάτος Α.Ε., γεγονός που μπορείτε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι με μια επίσκεψη στο δίκτυο των καταστημάτων μας».

* * *

Oι σχετικές εξελίξεις στο κεντρικό μας θέμα:

Φράουλες και αίμα στα κάτεργα της Μανωλάδας

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)