to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:41 | 22.01.2023

Διεθνή

Μακελειό στο Λος Άντζελες: Αναφορές ότι περικυκλώθηκε ο ύποπτος δράστης των φονικών πυρών

Ο ύποπτος για τα φονικά πυρά στο Μόντερεϊ Παρκ έχει περικυκλωθεί από την αστυνομία, μεταδίδουν ΜΜΕ


(φωτ.: AP Photo/Jae C. Hong)

Ο ένοπλος που θεωρείται ύποπτος ότι σκότωσε δέκα ανθρώπους στο Μόντερεϊ Παρκ, στα προάστια του Λος Άντζελες, το βράδυ του Σαββάτου, έχει περικυκλωθεί από την αστυνομία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης που προβάλλουν σε απευθείας μετάδοση εικόνες από ελικόπτερο.

Ένα λευκό φορτηγάκι μέσα στο οποίο φέρεται να βρίσκεται ο ύποπτος έχει αποκλειστεί μπροστά και πίσω από τεθωρακισμένα οχήματα της αστυνομίας στην πόλη Τόρανς, νοτίως του Λος 'Αντζελες, που απέχει λίγο πάνω από 40 χλμ. από το Μόντερεϊ Παρκ, την πόλη της οποίας η πλειονότητα των κατοίκων είναι ασιατικής καταγωγής, όπου σημειώθηκε η επίθεση με τους πυροβολισμούς σε αίθουσα χορού.

Ο ύποπτος ως δράστης των φονικών πυρών στην Καλιφόρνια από τα οποία έχασαν τη ζωή τους 10 άνθρωποι σε αίθουσα χορού στην Καλιφόρνια το βράδυ του Σαββάτου κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Σεληνιακού Νέου 'Έτους είναι ένας «άνδρας ασιατικής καταγωγής» που διέφευγε για σχεδόν 11 ώρες μετά την επίθεση, δήλωσε σήμερα ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες.

Η κατάσταση των δέκα τραυματιών από τους μαζικούς πυροβολισμούς στο Μόντερεϊ Παρκ, στην Καλιφόρνια, είναι από σταθερή έως κρίσιμη, δήλωσε ο σερίφης προσθέτοντας ότι πέντε γυναίκες και πέντε άνδρες σκοτώθηκαν στην σφαγή, οι ηλικίες τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Οι αρχές ερευνούν ακόμη το κίνητρο της επίθεσης με τα πυρά που σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα), τόνισε ο σερίφης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP-Reuters

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)