to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:49 | 15.10.2021

Πολιτική

Μάχες εντυπώσεων στο ΚΙΝΑΛ: 14.200 υπογραφές μάζεψε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μετά το σερί νέων υποψηφιοτήτων (Χρηστίδη, Γερουλάνου, Κεγκέρογλου) της τελευταίας στιγμής για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, διάλεξε να παρέμβει με την ανακοίνωση ότι έχει μαζέψει 14.200 υπογραφές για την υποψηφιότητά του - 5.200 εκ των οποίων από το μητρώο μελών του ΚΙΝΑΛ, περνώντας το «κατώφλι» της απαίτησης για να θέσει υποψηφιότητα


Το χαρτί της επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ παίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος, όπως φαίνεται και από την κάρτα που επιλέγει να συνοδεύσει την ανάρτησή του.

«Κεφάλι» στην προεκλογική κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θέλει να πάρει ο Ανδρέας Λοβέρδος, και ξέροντας πως οι αριθμοί μπορεί και να εντυπωσιάζουν, ανακοίνωσε πριν λίγο ότι «κατέθεσα στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) 5.200 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητας μου από μέλη του μητρώου του κόμματος. Για την υποψηφιότητα μου έχουν επίσης υπογράψει και άλλα 1.000 νέα μέλη του κόμματος καθώς και 8.000 προοδευτικοί πολίτες».

«Σε όλα αυτά θα αναφερόμουν στη συνέντευξη τύπου που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, η οποία και αναβλήθηκε λόγω της περιπέτειας της υγείας της προέδρου Φ.Γεννηματά. Σε επικείμενη συνέντευξη τύπου θα παρουσιάσω το σύνολο των υπογραφών στήριξης στην υποψηφιότητα μου», προσθέτει, ενώ συγχαίρει και τους συνυποψήφιούς του (με τους Κεγκέρογλου και Γερουλάνο που μπήκαν μόλις χθες στην κούρσα, να έχουν ήδη ζητήσει παράταση χρόνου για να μαζέψουν τις 5 χιλιάδες υπογραφές που απαιτούνται):

«Συγχαίρω όλους τους υποψήφιους για τη συμμετοχή τους. Αυτές οι εκλογές ας αποτελέσουν το εφαλτήριο για την αναγέννηση της παράταξης και μια μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας. Προσωπικά θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη σφυρηλάτηση αρραγούς ενότητας και στην ολική επαναφορά με το μεγάλο ΠΑΣΟΚ, με τη Δημοκρατική Παράταξη του 21ου αιώνα». 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)