to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:51 | 10.05.2021

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Μ. Βαρβιτσιώτης: Σκαρφάλωσε στα αρχαία μάρμαρα της Ακρόπολης για να φωτογραφηθεί

Οι φωτογραφίες με τον Βαρβιτσιώτη στην Ακρόπολη που κάνουν το γύρο του διαδικτύου - Τι λέει στο avgi.gr ο διευθυντής του του γραφείου του αναπληρωτή υπουργού


Αίσθηση και ερωτηματικά προκαλούν οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και όπως καταγγέλλουν δείχνουν τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να σκαρφαλώνει πάνω στα αρχαία μάρμαρα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για να φωτογραφηθεί.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην Ακρόπολη

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε την Κυριακή στην Ακρόπολη για τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης, όπου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε έπαρση της ελληνικής σημαίας και της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην Ακρόπολη

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην Ακρόπολη

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην Ακρόπολη

Μάλιστα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το αποτέλεσμα της σχετικής φωτογραφίας.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην Ακρόπολη

Από την πλευρά του ο διευθυντής του γραφείου του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη σε επικοινωνία του με το avgi.gr διέψευσε πως ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών βάδισε σε περιφραγμένο χώρο της Ακρόπολης ενώ έστειλε την παρακάτω φωτογραφία:

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην Ακρόπολη

«Ο Μ. Βαρβιτσιώτης φωτογραφίζεται εκπροσωπώντας την Ελληνική Κυβέρνηση την ημέρα της Ευρώπης, πατώντας επάνω στα αρχαία μάρμαρα της Ακρόπολης. Άξιος εκπρόσωπος αυτών που τσιμεντάρισαν την Ακρόπολη, και ξήλωσαν τα αρχαία της Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη» σχολίασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)