to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:35 | 29.01.2018

Πολιτική

Μ. Μπαλαούρας: «Τελείως άδικες και βαριές οι κατηγορίες του Δ. Καμμένου» (βίντεο)

Για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ και τις κατηγορίες του Δ. Καμμένου μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας στο ΣΚΑΪ.


Για τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ και τις κατηγορίες του Δ. Καμμένου μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας στο ΣΚΑΪ. Την ίδια ώρα μέσω του ΑΝΤ1 ο Δ. Καμμένος επαναλάμβανε τις ίδιες δηλώσεις.

«Η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ είναι πολύ καλή. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ είναι εργατικοί κάνουν σωστές παρεμβάσεις στη Βουλή υπάρχουν φυσικά και εξαιρέσεις» ανέφερε ο κ. Μπαλαούρας λέγοντας ότι:

«Η δήλωση που έκανα και ερέθισε τον κ. Καμμένο η ερώτηση ήταν αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ και μετά ψηφιστεί η συμφωνία στο Κοινοβούλιο. Εγώ υποστήριξα ότι όλοι είναι υποχρεωμένοι μετά να σεβαστούν την απόφαση αφού θα είναι νόμος του Κράτους.»

Ο κ. Μπαλαούρας υποστήριξε ότι  «το καλύτερο θα ήταν να υπήρχε ενιαία θέση. Είναι πολλές οι διαφορές σε πολλά ζητήματα αλλά έχουμε βρει έναν τρόπο να λειτουργούμε, παρά τις διαφωνίες. Σέβομαι τη γραμμή των ΑΝΕΛ κι ας διαφωνώ».

Ο βουλευτής παρέπεμψε στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούσε για «υπέρβαση των ορίων από τον κ. Καμμένο» και «συστηματικές επιθέσεις» εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τελείως άδικες και βαριές οι κατηγορίες εναντίον εμένα και του κ. Παπαδημούλη.

«Δεν μπορείς να μιλάς και να χαϊδεύεις αυτιά και μετά να πράττεις διαφορετικά» καλά έκανε ο κ. Παπαδημούλης. Είναι όλοι υπεύθυνοι των πράξεων τους» είπε για τις φωτογραφίες από τη συγκέντρωση του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, χαρακτήρισε «προκλητική την ομιλία του κ. Φράγκου στο συλλαλητήριο προσθέτοντας ότι συχνά «ιεράρχες πυροδοτούν συνεχώς την κοινωνική ισορροπία μιλώντας ακραία έχουν βγάλει και θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει ναρκωτικά».

Κατ. Μπρέγιαννη - ΑΥΓΗ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)