to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:44 | 30.06.2021

Πολιτική

Μ. Κάτσης - Ν. Γκαρά: Κατέρρευσε πλήρως το επίπλαστο αφήγημα της ΝΔ εναντίον του Ν. Παππά

«Τώρα λοιπόν που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να στηρίξουν τα όσα με μένος καταλόγιζαν εναντίον του Ν. Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, απαιτείται το στοιχειώδες πολιτικό θάρρος μίας συγνώμης για τα ψεύδη που με φανατισμό διέδιδαν όλα αυτά τα χρόνια», τονίζουν σε ανακοίνωση τους ο Μ. Κάτσης και η Ν. Γκαρά, Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης και αν. Τομεάρχης Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


Σε δήλωση προχώρησαν ο Μ. Κάτσης, Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και η Ν. Γκαρά, Αν. Τομεάρχη Ενημέρωσης & Επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σχετικό με την ολοκλήρωση της Προανακριτικής Επιτροπής. 

Ολόκληρη η ανακοίνωσή τους:

Με την ολοκλήρωση της Προανακριτικής Επιτροπής - φιάσκο, κατέρρευσε παταγωδώς και το επίπλαστο αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας περί δήθεν απόπειρας χειραγώγησης των ΜΜΕ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν βρέθηκε ούτε ίχνος υποψίας χειραγώγησης και αυτό καταγράφεται και στο πόρισμα τους. Αντιθέτως, η πρόσφατη ιστορία έχει καταγράψει ευθεία απόπειρα ελέγχου και λογοκρισίας από την Κυβέρνηση της ΝΔ, ακόμη και με τοιχοκολλημένα ραβασάκια στους τοίχους της ΕΡΤ, που καλούσαν τους εργαζόμενους να μη δείχνουν τα κορωνοπάρτι του κ. Μητσοτάκη.

Τώρα λοιπόν που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούν να στηρίξουν τα όσα με μένος καταλόγιζαν εναντίον του Ν. Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, απαιτείται το στοιχειώδες πολιτικό θάρρος μίας συγνώμης για τα ψεύδη που με φανατισμό διέδιδαν όλα αυτά τα χρόνια. Ψεύδη και συκοφαντίες εναντίον μιας κυβέρνησης που μετά από 30 χρόνια ασυδοσίας έβαλε τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, εξασφάλισε νόμιμες άδειες για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και τις θέσεις εργασίας και έφερε δεκάδες εκατομμύρια στα ταμεία του κράτους.

Αντιθέτως, τα στελέχη της ΝΔ, εθισμένα στη διαπλοκή, αποδεικνύουν καθημερινά ότι εχθρεύονται τη νομιμότητα και την Ελευθεροτυπία, την Πολυφωνία, την ίδια τη Δημοκρατία. Χάρισαν εκατομμύρια οφειλών στους καναλάρχες, μοίρασαν ζεστό χρήμα αδιαφανώς με τις Λίστες Πέτσα και μείωσαν το ελάχιστο όριο θέσεων εργασίας. Παράλληλα, δημιούργησαν ένα μιντιακό πεδίο μονοφωνίας, με τον «αόρατο αρχισυντάκτη του Μαξίμου» να καθορίζει την ημερήσια ατζέντα, δεν τηρούνται ούτε τα ποσοστά πολυφωνίας κι εκπροσώπησης, ενώ πυκνώνουν συνεχώς τα φαινόμενα λογοκρισίας.

Είμαστε δυο διαφορετικοί κόσμοι και αυτό φαίνεται από τα έργα και τις πράξεις σας.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)