to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:19 | 10.08.2022

Κοινωνία

Λουτράκι: 58χρονος υπάλληλος του Δήμου έπεσε από γερανοφόρο όχημα και σκοτώθηκε

Ένας 58χρονος άνδρας, εργαζόμενος στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, σκοτώθηκε την Τρίτη μετά από πτώση από ύψος 6 μέτρων.


Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στα Ίσθμια κατά τη διάρκεια κλαδέματος δέντρων.

Ειδικότερα, ο άτυχος άνδρας ενώ βρισκόταν σε γερανοφόρο καλάθι και κλάδευε τα δέντρα έπεσε από ύψος 6 μέτρων χτυπώντας τη λεκάνη του.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκαν κατάγματα και εσωτερική αιμορραγία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του loutrakiblog.gr.

Στο νοσοκομείο Κορίνθου βρέθηκαν ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης, η πρώην δήμαρχος, συγγενής του εκλιπόντος Κώστας Λογοθέτης, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σωτήρης Πέτρας και συγγενείς του Γιάννη Λογοθέτη.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Επιβεβαιώνεται η θλιβερή διαπίστωση πως δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) εκφράζει την βαθιά οδύνη της για την απώλεια ενός ακόμη συναδέλφου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος σκοτώθηκε εν ώρα καθήκοντος.

Όπως τονίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, «τρόκειται, δυστυχώς, για ακόμη μία τραγωδία που έρχεται να επιβεβαιώσει την θλιβερή διαπίστωση, πώς όσο οι αρμόδιοι κρατικοί φορείς και υπηρεσίες δεν λαμβάνουν μέριμνα για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και υγείας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και δεν επιβάλουν ποινές όπου και όποτε πρέπει, θα θρηνούμε συνεχώς θύματα.

Ο Γιάννης Λογοθέτης βρήκε τραγικό θάνατο εν ώρα υπηρεσίας και συγκεκριμένα πέφτοντας από γερανοφόρο όχημα ενώ κλάδευε δένδρα σε μεγάλο ύψος. Ο θάνατος του έχει συγκλονίσει τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, αλλά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση γενικότερα.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στην οικογένεια του και καλεί τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες να πράξουν ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να σταματήσει να αυξάνει η «μαύρη» λίστα των δυστυχημάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και να αποδοθούν οι ευθύνες σε κάθε αρμόδιο που καταπατά με προκλητικό τρόπο τη Νομοθεσία για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)