to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Λοβέρδος, ο καλός στρατιώτης Fake

«Ξέραμε μέχρι τώρα τη Σοσιαλδημοκρατία, την αριστερή Σοσιαλδημοκρατία, τη δεξιά Σοσιαλδημοκρατία. Με τον Λοβέρδο αναδύεται στον ορίζοντα η ακροδεξιά Σοσιαλδημοκρατία»


Πιάνονται με τον κοριό στη μασχάλη για τις υποκλοπές και καταφεύγουν στον Πιτσιόρλα. Ναι, αλλά κι εσείς παρακολουθούσατε. Με τις τσέπες γεμάτες αναθέσεις και δημόσιο χρήμα και καταφεύγουν στο... Σούνιο. Ναι, αλλά κι ο Τσίπρας πού βρήκε το εκατομμύριο για τη βίλα; Με τους βιαστές παιδιών αραχτούς στις ξαπλώστρες της εξουσίας τους και καταφεύγουν στον Ποινικό Κώδικα. Ναι, αλλά κι εσείς τους ρίξατε στα μαλακά. Μέχρι και στα σχολεία τούς αφήσατε, γιατί αλλάξατε τον αυστηρό νόμο μου, τιτιβρίζει ο Λοβέρδος.

Εννοείται ότι προϊόντα της κοιλίας τους είναι όσα καταλογίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να τον βάλουν σε θέση άμυνας. Να απολογείται η πεντάμορφη και όχι το τέρας. Να εκτονώνεται έτσι η πίεση και να έχει κάποιο λιμπρέτο η όπερα της γαργάρας. Μια καταφυγή, βρε αδελφέ, για τους εν Χριστώ και Ν.Δ. αδελφούς, που όσο πιστοί κι αν είναι, κάπως ζορίζονται με όσα γίνονται γνωστά. Εντάξει η πατρίδα και ο Ερντογάν, η θρησκεία και η απευθείας ανάθεση, αλλά όχι και βιασμοί παιδιών…

Κατανοητά όλα ως προϊόντα επιτελικού ήθους. Δεν θα παραιτηθούν κιόλας από την ιδιοκτησία της χώρας για έναν Γεωργιάδη, έναν Λιγνάδη, ή ένα απολειφάδι του Κολωνού. Θα αντεπιτεθούν με όπλα από το παλιό καλό τους οπλοστάσιο: κι εσείς ίδιοι με εμάς είστε! Κι εκεί ακριβώς, στο κατάλληλο σημείο και την ώρα της ανάγκης τους, πετιέται πάντα ο καλός στρατιώτης Fake. Ο Λοβέρδος. Να μεταφέρει τη συζήτηση από τους βιασμούς παιδιών και τους ενόχους στον Τσίπρα. Από τους βιαστές και τους προστάτες τους στον Καλογήρου.

Άξιος ο μισθός του, από κάθε άποψη. Ο οποίος μισθός μπορεί να συνεπάγεται μέχρι τώρα πολιτική προστασία και επιστασία, παρακολουθήσεις και αποσιωπήσεις, ξέπλυμα και φουσκωΜΜΕνο διαμέτρημα. Ενώ είναι βέβαιο ότι συνεπάγεται και πατριωτικό μέλλον για τον πολιτικό που σπάει τα καλούπια. Ξέραμε μέχρι τώρα τη Σοσιαλδημοκρατία, την αριστερή Σοσιαλδημοκρατία, τη δεξιά Σοσιαλδημοκρατία. Με τον Λοβέρδο αναδύεται στον ορίζοντα η ακροδεξιά Σοσιαλδημοκρατία.

Και η κουτρουβάλα στο ανήθικο. Αντί για καταδίκη των βδελυρών, γλείψιμο των ισχυρών. Περιττές οι ενοχές και η θλίψη για τα ρημαγμένα παιδιά, αφού όλοι ίδιοι είμαστε. Σιχαμάρα!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)