to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:54 | 03.12.2014

πηγή: Στο Κόκκινο

Κοινωνία

Λίνα Βεργοπούλου: "Επιβεβαρυμένη η κατάσταση της υγείας του Ν. Ρωμανού - Ψέματα οι ισχυρισμοί ότι σιτίζεται με τροφή σε υγρή μορφή"

Μιλάει στο βραδινό μαγκαζίνο και τον Σπύρο Γεράρδη η γιατρός του Νίκου Ρωμανού και των αλληλέγγυων απεργών πείνας, Λίνα Βεργοπούλου, σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του υπουργού δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, ότι ο Ρωμανός σιτίζεται.


 
 
 
 
 
 

Αμηχανία προκαλούν στην κυβέρνηση οι μαζικές κινητοποιήσεις αλληλεγγύης στο Νίκο Ρωμανό

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υπουργός δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, ισχυρίστηκε ότι στο Νίκο Ρωμανό χορηγείται τροφή σε υγρή μορφή, προσπαθώντας να βρει τρόπο διαφυγής στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 

Η γιατρός του Νίκου Ρωμανού, Λίνα Βεργοπούλου, επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης τον απεργό πείνας στο νοσοκομείο Γεννηματάς που νοσηλεύεται, και διαψεύδει κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του κ. Αθανασίου.

Πολύ επιβαρυμένη η κατάσταση υγείας του Νίκου Ρωμανού

Όπως δήλωσε στο Κόκκινο η κ. Βεργοπούλου, "τον επισκέφτηκα το μεσημέρι τον Νίκο Ρωμανό και παρόλο που έχει ακόμη διαύγεια, όλες οι εξετάσεις του δείχνουν ότι η υγεία του είναι πολύ επιβαρυμένη".

Και συνέχισε λέγοντας ότι "δεν ξέρω που αποσκοπούν οι ισχυρισμοί του υπουργού δικαιοσύνης αλλά ο κύριος Ρωμανός δεν έχει να αποδείξει τίποτα για το ήθος του και τον αγώνα του".

Να σημειωθεί επίσης ότι κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου του υπουργού δικαιοσύνης, ο υπουργός σημείωσε ότι καταβάλει προσπάθειες να επικοινωνήσει με την οικογένεια Ρωμανού μέσω του δικηγόρου της,  Φραγκίσκου Ραγκούση.

Τόσο ο Νίκος Ρωμανός, όσο και ο πατέρας του Γιώργος Ρωμανός, διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)