to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:56 | 03.04.2014

Κοινωνία

Ληγμένα βούτυρα στο πρωινό των φαντάρων στο 535 Τ.Π. Έβρου

«Ληγμένα βούτυρα στο πρωινό του στρατοπέδου Βογιατζή»


Σύμφωνα με το Δίκτυο Σπάρτακος:

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 24 Μαρτίου 2014 στο Στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ» στην Αλεξανδρούπολη, η τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοικήσεως της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΥ», από τον κ. Κων/νο Γκατζογιάννη στον κ. Παναγιώτη Φαραντάτο.

"Μόλις λίγες μέρες μετά την πρώτη επίσκεψη του νέου Μεράρχου της XIIης Μ/Κ ΜΠ, κ. Φαραντάτου, και αφού δώσαμε όλοι μια εξαιρετική παράσταση για να τα βρει όλα "προβλεπέ", ο αξιαγάπητος αντικομμουνιστής στρατηγός, γινόμαστε μάρτυρες μιας - ακόμα - δυσάρεστης έκπληξης.

Ήδη εδώ και πολλές μέρες το πρωινό για τους κληρωτούς και τους εν υπηρεσία μειώνεται και αρκετές φορές αποτελείται από ένα μόνο βούτυρο και μια μαρμελάδα ή ένα μέλι/merenda.

Φανταστείτε την έκπληξη μας όταν διαπιστώνουμε ότι ακόμα και αυτό το ελάχιστο αποτελείται από ληγμένα προιόντα" , καταγγέλουν συνάδελφοι που υπηρετούν την υποχρεωτική τους θητεία στο συγκεκριμένο στρατόπεδο.

Αυτή είναι η ανταμοιβή που δίνει η πατρίδα στα "στρατευμένα νιάτα" για τα αμισθί εργατικά χέρια που της προσφέρουν. 

Εκτός βέβαια κι αν κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε για τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στην εταιρία MELETIADIS ΑΕ από τον ΕΦΕΤ (η οποία και προμηθεύει τα μαγειρία του εστιατορίου με τις ατομικές μερίδες μαρμελάδας , μελιού, μερέντας ντεμέκ και μαργαρίνης)  για την ποιότητα των προιόντων της. 

Αυτό το νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα ληγμένα κρουασάν Dolce που μοιράζονταν στους φαντάρους του ΣΠΕΝ στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου και φυσικά στη γνωστοποίηση για την ποιότητα των τροφίμων που χρησιμοποιούνται στα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων ( βλ. ΚΕΠΒ Θήβας και ΚΕΤΘ Αυλώνας ).

Τι να χουν άραγε να πουν για όλα αυτά ο διοικητής κ' ο υποδιοικητής του 535 Τάγματος Πεζικού που είναι και υπεύθυνο για τη λειτουργία και την τροφοδοσία των εστιατορίων;

Μήπως αποτελεί άλλη μία ατυχή σύμπτωση ;

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)