to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:19 | 28.05.2021

Κοινωνία

Λέσβος: Αγνοείται από τις 6 Απρίλη ο Δημήτρης της Σκάλας Συκαμνιάς

Οι συγγενείς του διεμφυλικού Δημήτρη δήλωσαν στις 26/5 στο Silver Alert ότι έχει εξαφανιστεί από τις 6 Απριλίου - Την Πέμπτη έγινε γνωστό ότι τον είδαν στη Χαλκίδα, αλλά τελικά αυτό δεν ήταν αληθές, όπως διαπίστωσε Μυτιληνιός της Αθήνας που μετέβη στην πόλη της Εύβοιας και διαπίστωσε ότι πρόκειται για άλλο άτομο, με εκπληκτική ομοιότητα


Μυτιληνιός της Αθήνας που έμαθε ότι αγνοείται ο Δημήτρης της Σκάλας Συκαμνιάς μετέβη χθες, Πέμπτη, στη Χαλκίδα, όπου επιχειρηματίας της περιοχής είχε δηλώσει ότι είδε τον Δημήτρη, για να διαπιστώσει ότι τελικά ήταν άλλο άτομο που του έμοιαζε πολύ.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα της Λέσβου, stonisi.gr,  ο επιχειρηματίας Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος από τη Χαλκίδα κάλεσε την Τετάρτη την Γραμμή Ζωής και ανέφερε ότι έπεσε πάνω στον άνθρωπο που είχε δει στην τηλεόραση μετά την ενεργοποίηση του κοινωνικού συναγερμού Silver Alert για την ανεύρεση του, τον Δημήτρη από τη Σκάλα Συκαμνιάς.

Ο συντοπίτης μας μίλησε με το άτομο που του έμοιαζε, ειδοποίησε και τη «Γραμμή Ζωής» που έχει σημάνει Silver Alert από το απόγευμα της Τετάρτης 26 Μαϊου όταν και ειδοποιήθηκε από συγγενείς του Δημήτρη ότι εκείνος αγνοείται από τις 6 Απριλίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία που διέθεσε στο «Ν» ο συντοπίτης μας που θέλει να παραμείνει ανώνυμος, ο εν λόγω κύριος που μοιάζει στον Δημήτρη ήταν πολύ συνεργάσιμος, έδειξε την ταυτότητά του και εξακριβώθηκε και από την αστυνομία ότι είναι άλλο πρόσωπο. Μάλιστα ευχήθηκε στον συντοπίτη μας να βρεθεί ο Δημήτρης.

Οι έρευνες τώρα σύμφωνα με διαφορετικές πηγές επικεντρώνονται στην περιοχή των Εξαρχείων στην Αθήνα.

O Δημήτρης είναι διεμφυλικός, ki έχει δηλώσει σε ντοκιμαντέρ της Τζέλης Χατζηδημητρίου ότι το όνομά του είναι Δημήτρης καθώς και ότι από μικρός κατάλαβε ότι είναι γυναίκα:

tags: Λέσβος

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)