to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:07 | 08.07.2022

Κοινωνία

Λάρισα: Κεραυνός έπεσε σε σπίτι και άνοιξε τρύπα

Οι ένοικοι πρόλαβαν να διαφύγουν χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο


Κεραυνός έπεσε σπίτι έξω από τη Λάρισα, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Συγκεκριμένα, ο κεραυνός χτύπησε τη στέγη ενός σπιτιού το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς η κακοκαιρία ξεκίνησε να δείχνει τα πρώτα της σημάδια. Αμέσως μετά ξέσπασε φωτιά, η οποία ευτυχώς περιορίστηκε μόνο στη στέγη του σπιτιού.

Στο σπίτι στην οδό Καρδίτσης στο ύψος της Αγίας Παρασκευής, το οποίο χτυπήθηκε από κεραυνό, από τη φωτιά που ξέσπασε αμέσως μετά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές ενώ πρόλαβαν να διαφύγουν οι ένοικοι. Στο σημείο έφθασαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Κεραυνός έπεσε σε σπίτι στη Λάρισα

Σε άλλες περιοχές του νομού σημειώθηκε δυνατή βροχή, χαλάζι αλλά και ισχυροί άνεμοι από το κύμα κακοκαιρίας που αναμενόταν από σήμερα το απόγευμα σε μεγάλο μέρος της χώρας. Ισχυρή χαλαζόπτωση διάρκειας 20 περίπου λεπτών έπληξε περιοχές του Δήμου Κιλελέρ με επίκεντρο το χωριό Χαρά, όπου χτυπήθηκαν  κυρίως καλλιέργειες βαμβακιού.

Στην πόλη της Λάρισας σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα δυνατή βροχόπτωση, χωρίς όμως να προκληθούν προβλήματα.

Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι της Θεσσαλονίκης
Μικρής διάρκειας αλλά ισχυρής έντασης νεροποντή έπληξε το μεσημέρι τη Θεσσαλονίκη, όπου μέσα σε λίγα λεπτά το σκηνικό του καιρού άλλαξε θυμίζοντας φθινόπωρο. Από τη έντονη βροχή δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, δημιουργώντας δυσκολίες στην κίνηση των οχημάτων αλλά και των πεζών, ενώ ο δυνατός άνεμος που φυσούσε «σήκωσε» αντικείμενα, μετακίνησε κάδους απορριμμάτων και προκάλεσε πτώσεις κλαδιών κι ενός δέντρου δίπλα στο πάρκο της Νέας Ελβετίας.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε σε περισσότερες από δέκα περιπτώσεις να επέμβει σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)