to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:30 | 06.10.2013

Κοινωνία

Λαοθάλασσα στη συναυλία «για μία εξόρυξη που δεν θα γίνει ποτέ» - Το μυωπικό Mega είδε μόνο 2.000

Με χιλιάδες κόσμου πλημμύρισε χθες το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη για την συναυλία «για μία εξόρυξη που δεν θα γίνει ποτέ» που διοργάνωσαν οι Επιτροπές αγώνα Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής Ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού.


Οι φωνές του Αλκίνοου Ιωαννίδη, της Μελίνα Κανά, του Σωκράτη Μάλαμα, των Χαϊνηδων, του Παύλου Παυλιδη και B-Movies «μπλεγμένες» με τα συνθήματα που βροντοφώναξαν όσοι βρέθηκαν εκεί έστειλαν για ακόμη μία φορά το μήνυμα ότι τα σχέδια των χρυσοθήρων στη Χαλκιδική δεν πρόκειται να περάσουν.

Παρά το τσουχτερό κρύο, μικροί και μεγάλοι, από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και αλλού έδωσαν το παρών στη συναυλία εκφράζοντας παράλληλα την αλληλεγγύη τους στους άδικα προφυλακισμένους και ζητώντας την άμεση απελευθέρωσή τους.

Να σημειωθεί πως το «έγκυρο» Μega  έκανε λόγο για μόλις 2.000 ανθρώπους που παρευρέθηκαν στη συναυλία. Άραγε πόσο μπορεί να μοιάζουν οι 2.000 με τους 30.000.

Πηγή: Alterthess

Δελτίο τύπου της Επιτροπής Αγώνα: "Περισσότεροι από 35.000 άνθρωποι στείλαμε μήνυμα αλληλεγγύης, ενότητας και αποφασιστικότητας"

Μερικές ακόμα φωτογραφίες, βίντεο κι ενδεικτικά tweets:

Ένα βίντεο:

Kι ένα στιγμιότυπο ακόμα:

  
 
 
  
 
 
 

Πηγή (όπου και περισσότερα): Φαρμακόγλωσση Κίρκη

Διαβάστε ακόμα: Το tweet του Στάθη Δρογώση για τη συγκλονιστική συναυλία για τη Χαλκιδική // «Σεισμός» στη Θεσσαλονίκη στη συναυλία για τη Χαλκιδική // Στα ρεπορτάζ για τις Σκουριές, το MEGA ξεχνάει την πρόσθεση αλλά πετάει στον πολλαπλασιασμό! // «Όχι» του Ηρακλή στα λεφτά της «Ελληνικός Χρυσός»!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)