to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:50 | 27.12.2021

Πολιτική

Κυβερνητικό αλαλούμ με τα νέα μέτρα - Τώρα σκέφτονται να τα πάρουν πριν την Πρωτοχρονιά

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναθυμήθηκε ότι υπάρχουν οι επιστήμονες και τους «ρίχνει το μπαλάκι» για το πότε θα εισηγηθούν τα νέα μέτρα για να ανακοπεί η Όμικρον


Μέσα σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα και στο και πέντε της εξάπλωσης της Όμικρον τα κυβερνητικά αντανακλαστικά στη διαχείριση φέρονται να βρίσκονται σε απόλυτη σύγχυση.

Ξαφνικά ο Πρωθυπουργός σήμερα το πρωί ξαναθυμήθηκε τους επιστήμονες «η κυβέρνηση θα πάρει τα μέτρα που είναι απαραίτητα και τα οποία θα υποδείξουν οι ειδικοί ώστε να μπει φρένο στην εξάπλωση του μεταλλαγμένου στελέχους Όμικρον», ανέφερε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο ίδιος άφησε ανοιχτό το παράθυρο για νέα μέτρα πριν από την Πρωτοχρονιά «αναμένουμε τις εισηγήσεις των ειδικών και στη συνέχεια θα γίνουν εξαγγελίες από το Υπουργείο Υγείας» είπε.

Μετά από καιρό ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναθυμήθηκε τους επιστήμονες, τους οποίους αγνοεί εδώ και καιρό όπως για παράδειγμα την έρευνα Τσιόδρα – Λύτρα και τις εισηγήσεις που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επέλαση της Όμικρον.

«Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάρουμε τα μέτρα εκείνα τα οποία είναι απαραίτητα και τα οποία θα μας υποδείξουν οι ειδικοί. Ο χρόνος θα καθοριστεί από αυτούς» σημείωσε πετώντας τώρα το μπαλάκι τους επίστήμονες.

«Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι τα μέτρα θα χρειαστεί να τα πάρουμε μετά την Πρωτοχρονιά, αλλά αναμένουμε τις δικές τους υποδείξεις, έτσι ώστε να φρενάρουμε -όσο αυτό είναι εφικτό- την εξάπλωση της Ο για να μπορέσουμε να δώσουμε τις δυνατότητες στο σύστημα Υγείας να πάρει κάποιες ανάσες» ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός προετοιμάζοντας το έδαφος για τις απογευματινές ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πάντως πληροφορίες στις 17.00 το απόγευμα αναμένονται κατά πάσα πιθανότητα οι ανακοινώσεις του υπουργού Υγείας Θανάση Πλεύρη για τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν πιθανότατα πριν την Πρωτοχρονιά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)