to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:12 | 07.05.2014

πηγή: istoselides.gr

Πολιτική

Α. Κυρίτση και Ε. Μαρώλια για την ανακοίνωση του ΚΚΕ: «Επιτέλους, λίγη τσίπα…»

«Τα ψέματα, σύντροφοι, δεν ταιριάζουν στην Αριστερά και η συκοφαντία είναι δοκιμασμένη πρακτική, άλλων πολιτικών χώρων.» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους, η επικεφαλής της παράταξης «Β. Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή» και υποψήφια περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Α. Κυρίτση, καθώς και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Σάμου Ευαγγελία Μαρώλια, με αφορμή σχετική ανακοίνωση της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ.


Η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ στη Σάμο, στη σχετική ανακοίνωσή της ισχυρίζεται ότι  «Από πολλούς φίλους του Κόμματος και της Λαϊκής Συσπείρωσης μας καταγγέλθηκε ότι η υποψήφια Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Α. Κυρίτση μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Σάμου-Ικαρίας κ. Ε. Μαρώλια ισχυρίζονται όπου βρεθούν και σταθούν ότι είναι με το ΚΚΕ.»

Ολόκληρη η δήλωση των Α. Κυρίτση και Ε. Μαριώλα είναι η παρακάτω:

Με πραγματική θλίψη διαβάσαμε ανακοίνωση της Τομεακής Επιτροπής Σάμου του ΚΚΕ. Μια ανακοίνωση που αφενός δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα και αφετέρου -και αυτό είναι το σημαντικότερο- αναδεικνύει ένα πρωτόγνωρο για την Αριστερά και κυρίως για τους κομμουνιστές, ήθος.

Τα ψέματα, σύντροφοι, δεν ταιριάζουν στην Αριστερά και η συκοφαντία είναι δοκιμασμένη πρακτική, άλλων πολιτικών χώρων.

Όσο για την ουσία των ζητημάτων που θίγει -με λεπτομέρειες μάλιστα- η ανακοίνωση, στηριζόμενη πάντα σε «φήμες», δεν αξίζει τον κόπο να μπούμε.

Η ζωή, η αγωνιστικότητα και το ήθος του καθενός δεν κρίνεται από ανακοινώσεις, «ταμπέλες» και πολύ περισσότερο από «φήμες». Κρίνεται στον καθημερινό αγώνα και τη στάση ζωής του καθενός μας. Κρίνεται απ” το πόσο συμβάλλει απ” το μετερίζι του ο καθένας από εμάς στον καθημερινό αγώνα για το καλό του λαού και του τόπου.

Μ” αυτό αναμετριόμαστε όλοι μας και απ” αυτό κρινόμαστε.

Επιτέλους, λίγη τσίπα.

Στο δρόμο προς τις εκλογές, ειδικά σε μια τέτοια καταστροφική περίοδο, η προσοχή και το ενδιαφέρον μας πρέπει να είναι στραμμένα αλλού.

Καλή δύναμη σε όλους.

Αγλαΐα Κυρίτση
Υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Ευαγγελία Μαρώλια
Υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Σάμου-Ικαρίας

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)