to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Κύριε Πέτσα, δεν έχετε πέτσα (φιλότιμο)

Ας το καταλάβουν επιτέλους και αυτοί που πραγματικά ή που υποκρίνονται πως αγνοούν το γιατί η κυβέρνηση της Δεξιάς ξοδεύει απλόχερα τόσα εκατομμύρια από το αίμα του ελληνικού λαού για να δημοσιεύουν τα φιλικά της Μ.Μ.Ε. μηνύματα για τον κορωνοιό, τη στιγμή μάλιστα που… δεν έχει χρήματα για να προσλάβει γιατρούς και να στελεχώσει τα νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ που απειλούνται με κατάρρευση.


Δεν διαθέτει επίσης χρήματα για να προσλάβει δάσκαλους και καθηγητές, ώστε να μη υπάρχει συνωστισμός στις σχολικές αίθουσες.  Ούτε ενδιαφέρθηκε βέβαια τους μήνες που προηγήθηκαν, που είχε άνεση χρόνου,  να δημιουργήσει  περισσότερες σχολικές αίθουσες για να μην  συνωστίζονται 25 και 27 μαθητές , όταν δεν επιτρέπεται η συγκέντρωση περισσότερων των εννέα ατόμων.  Και βέβαια  δεν ενδιαφέρθηκε  για  τον  συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς κυρίως τις ώρες αιχμής. 

Τα φιλικά όμως ΜΜΕ χρηματοδοτούνται πλουσιοπάροχα για να λιβανίζουν την κυβέρνηση και τον αρχηγό της και για να κρύβουν φυσικά τις βρωμιές τους.  Δεν φτάνουν φαίνεται τα 20.000.000 ευρώ που μοιράστηκαν με αδιαφάνεια το προηγούμενο διάστημα με την λίστα Πέτσα, με πρόσχημα τον κορονοιό. Δεν φτάνουν ούτε τα 21.000.000 Ευρώ που όφειλαν τα κανάλια των «νταβατζήδων »για την χρησιμοποίηση των δημόσιων συχνοτήτων το 2020, σύμφωνα με τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ και των οποίων η πληρωμή αναβλήθηκε ,δηλαδή χαρίστηκαν

Τις μέρες όμως αυτές, με πρόσχημα την ένταση της πανδημίας ο κ. Πέτρας, δηλαδή η κυβέρνηση, θα διαθέσουν άλλα2.000.000 ευρώ στα κανάλια,Mega, Open, Αντ1, Σκάι, Star  και Alfa κι ας είναι υποχρεωμένα τα μέσα αυτά , με νόμο μάλιστα του Κώστα Καραμανλή του 2007 να δημοσιεύουν δωρεάν μηνύματα για λόγους δημοσίου συμφέροντος.

τσι εξηγείται γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της Αντιπολίτευσης έχουν εξαφανιστεί από τα μέσα αυτά ακόμη και από την Δημόσια Τηλεόραση  με ευθύνη βέβαια και των αργόμισθων του ΕΣΡ.

Όμως τις μέρες αυτές, συγκεκριμένα στις 27 Οκτώβρη έγινε κάτι που απέδειξε τον βρώμικο τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Πέτσας που δεν έχει …πέτσα και η κυβέρνηση. Από μια απροσεξία στο  « πρώτο Ψέμα», συγγνώμη, «πρώτο Θέμα»  και στο Liberal.gr αποκαλύφτηκε ότι ο έλεγχος που ασκείται σε αυτά δεν είναι μόνο ασφυκτικός αλλά φτάνει στο σημείο τα ρεπορτάζ να τους τα στέλνει με σκονάκι το Μαξίμου!

Συγκεκριμένα  στις 27 Οκτώβρη ο κ. Τσιόδρας  στην ενημέρωση που έκανε για την πανδημία παρουσιάστηκε ως υπουργός υποδομών και δήλωσε επί λέξει ότι «δεν μπορούν να γίνουν επενδύσεις στα μέσα μεταφοράς» και ότι «οι επιβάτες πρέπει να αποφεύγουν τον συνωστισμό!» Δεν μας είπε όμως ο σεβαστός καθηγητής πως θα γίνει αυτό, όταν ο κόσμος πρέπει να πάει το πρωί στη δουλειά του.  Ούτε τον έχω ακούσει
να υπερασπίζεται το Ε.Σ.Υ και τους συναδέλφους του, τους οποίους χειροκροτεί μεν η κυρία Μαρέβα αλλά όταν διαδηλώνουν ζητώντας διορισμούς γιατρών και μέσα για να κάνουν τη δουλειά τους, τότε τους, δέρνουν οι μπάτσοι του Χρυσοχοίδη.

Ο πρόεδρος, λοιπόν, του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλοι από τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντέδρασαν και είπε το αυτονόητο, ότι δηλαδή « ο Τσιόδρας ή θα είναι επιστήμονας ή μέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη και θα έχει θέση κατά της αγοράς λεωφορείων »

Τότε λοιπόν εσχίσθη το παραπέτασμα του ναού και σύμπασα η Δεξιά ξιφούλκησε εναντίον του. Πώς είναι δυνατόν ο ασεβής να στοχοποιεί επιστήμονες;

Στην πρεμούρα τους λοιπόν να τον πλήξουν έστειλαν μπουγιουρντί στα παπαγαλάκια τους για επίθεση εναντίον του Τσίπρα.  Όμως  εξαιτίας της απροσεξίας κάποιων στο «πρώτο Ψέμα», συγγνώμη «Θέμα» και στο  liberal.gr αποδείχτηκε ότι όχι μόνο τους ελέγχουν αλλά και τους δίνουν έτοιμο «σκονάκι» από το Μαξίμου για να γράψουν αυτά που θέλει, προς δόξαν βέβαια της Ελευθεροτυπίας και της Ανεξάρτητης Δημοσιογραφίας

Συγκεκριμένα το σκονάκι που μετέφεραν από απροσεξία αυτολεξί τα δύο  μέσα που ανέφερα ήταν. «Πέραν των προφανών ειδήσεων δίνουμε μεγάλη έμφαση  στην στήριξη του Τσιόδρα έναντι των επιθέσεων από τον Τσίπρα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση σε αυτό, γιατί την ώρα της μεγάλης  συστράτευσης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη το γεγονός ότι επιλέγουν και στοχοποιούν τους επιστήμονες και ο Τσίπρας  στοχοποιεί τον Τσιόδρα, είναι απαράδεκτο».

Ύστερα όμως από την αποκάλυψη και το γλέντι που ακολούθησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναγκάστηκαν τα δύο μέσα να αποσύρουν το ραβασάκι και το ένα από αυτά, το liberal.gr .έγραψε “Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Τσίπρα και τους αναγνώστες μας»

Αυτά λοιπόν τα νέα του κ. Πέτσα…  που δεν έχει πέτσα και της κυβέρνησης της Δεξιάς.  Αυτός είναι ο λόγος που ρέει πακτωλός χρημάτων σε συγκεκριμένα μέσα προπαγάνδας, όταν υπάρχουν χιλιάδες  συμπατριώτες μας που ζουν με 200 ευρώ τον μήνα, όταν δεν έχουν λεφτά για διορισμούς γιατρών και δασκάλων , όταν οι άνθρωποι του πολιτισμού πεινάνε εξαιτίας μιας πολιτικής που μου θυμίζει τα λόγια του Γαίμπελς που έλεγε «όταν ακούω κουλτούρα τραβάω το πιστόλι μου » και βέβαια όταν η Μεσαία  Τάξη, [ελεύθεροι επαγγελματίες, μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες ,αυτοαπασχολούμενοι κλπ] κιν δυνεύουν με απόλυτη εξαθλίωση εξαιτίας του Πτωχευτικού Κώδικα ,που ψήφισε μόνο η ανάλγητη Ν.Δ. καθ’ υπαγόρευση ,όπως φαίνεται , των τραπεζών και των ξένων ληστρικών οίκων.

Ας τους χαίρονται λοιπόν αυτοί που τους ψήφισαν και θα βρεθούν στον δρόμο.                                              

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)