to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:16 | 01.11.2016

Π.Λ.

Πολιτική

Κυριάκο κράζει το παιδάκι, Κυριάκο ο νιος και Κυριάκο ο γέρος

Θρίαμβος τάχα μου η δημοσκόπηση και να σου και η πολιτική σπέκουλα για την... εκτίναξη των δημοσκοπικών ποσοστών της Ν.Δ. και του... καταλληλότερου Κυριάκου.


Η... Αγία Public Issue το έκανε το θαύμα της και εμφάνισε τη Ν.Δ. με ποσοστά ΓΑΠ 2009.  Σύντομα ο Κυριάκος θα ζητήσει να προσφύγουμε στις... κάλτσες!

Κόσμος μετακινείται προς τα δεξιά με τόση φόρα, που πλέον είναι τεράστια επιχειρηματική ευκαιρία για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βγάλει μπρελόκ και να κάνει χρυσές δουλειές, ξεπληρώνοντας τα υπέρογκα θαλασσοδάνειά της.

Κυριάκο κράζει το παιδάκι, Κυριάκο ο νιος και Κυριάκο ο γέρος... κι ας μην ακούγεται πουθενά. Είναι υπερηχητικές κραυγές!

Καλή ιδέα θα ήταν, καθώς το ενδεχόμενο των εκλογών δεν είναι ορατό, να στείλει η Ν.Δ. μερικά ποσοστά στον σύντροφό της Ραχόι που δεινοπαθεί στο ισπανικό κοινοβούλιο.

Μαθαίνουμε ότι τα περήφημα τηλεφωνικά κέντρα έχουν σπάσει. Πλήθος κόσμου τηλεφωνεί. Οι κλήσεις είναι τόσες που η τεχνολογία SIEMENS δοκιμάζεται σε ακραίες συνθήκες. Πιθανός να παίρνει και ο Χριστοφοράκος και να μην μπορεί να πιάσει γραμμή...

Κρίμα, επίσης, που δεν εκδίδεται πια ο «Κήρυκας Χανίων» να προβάλει τον λαοφιλή Κυριάκο στο πρωτοσέλιδο. Μπαλωθιές, πάντως, ακούγεται ότι πέφτουν απόψε στα Χανιά... 

Για την ώρα ο Κυριάκος ας κρατήσει το σκίτσο του αγαπημένου του Αρκά, όπως του το αφιέρωσε η  εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου:

Τα τηλεφωνικά κέντρα της Siemens έχουν πάρει φωτιά από τα συγχαρητήρια για τη δημοσκόπηση. Οι δημοσκοπησεις όμως δεν είναι εκλογές. pic.twitter.com/ewRIjCC1lF

— Ράνια Σβίγκου (@rania_sv) November 1, 2016

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)