to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:33 | 29.03.2015

Πολιτισμός

Κυριακή 29 Μαρτίου - Πρωτοβουλία «Όλοι για το Πεδίον του Άρεως»

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015, συνάντιόμαστε στις 11.30 το πρωί στην είσοδο του Πάρκου (στο άγαλμα του Κωνσταντίνου)


Πρωτοβουλία: «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ»

11:30 Ποδηλατοδρομία , περπάτημα ή τρέξιμο .

13:00-15 :00 Συνέλευση (ενημέρωση –συζήτηση , απόφαση για την συνέχεια...)

15:00-16:00 Παράσταση από την θεατρική ομάδα «ΜΥΘΟΣ» : «Εκκλησιάζουσες», του Αριστοφάνη, σε μετάφραση ,διασκευή Νίκης Τριανταφυλλίδη. Παίζουν οι ηθοποιοί: Δαρείος Γεώργιος, Δρακοπούλου Μαρία, Κουσουνέλος Βασίλης, Μασούρα Ζωή, Πατρίκιος Γιάννης

Συμμετέχει κι η Μπαντα κρουστών African Heritage

Όλοι που συμμετέχουμε σ' αυτήν την πρωτοβουλία, συλλογικότητες, φορείς και άτομα συναντηθήκαμε στο Πεδίον του Άρεως και ξεκινήσαμε την κοινή προσπάθεια μας με εκδηλώσεις και Συνέλευση 18-19 Οκτωβρίου 2014 , Γιορτή για τα παιδιά 14 Δεκεμβρίου.. .

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε, ώστε το Πεδίον του Άρεως, -αν και βρίσκεται σε κακή κατάσταση, λόγω των συσσωρευμένων προβλημάτων του από το παρελθόν-, να γίνει ένας ζωντανός, ελεύθερος, λειτουργικός, δημόσιος χώρος πρασίνου, χαράς, ηρεμίας κι αναψυχής που λείπει από την ζωή μας.

Γι’ αυτό διεκδικούμε από την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις που ανέλαβε για το Πάρκο στην πρώτη Ανοικτή Συνέλευση μας, που αφορούν κυρίως: την καθαριότητα, την φύλαξη, τον φωτισμό, το πότισμα , την περιποίηση του χώρου και των φυτών , την λειτουργία των παιδικών χαρών και την σταδιακή αποπεράτωση και χρήση των κτηρίων .

Θα είμαστε στο Πεδίον του Άρεως την Κυριακή 29 Μαρτίου. Και βέβαια θα συνεχίσουμε και στο μέλλον όλοι μαζί με εκδηλώσεις και διεκδικήσεις για το Πεδίον του Άρεως, αλλά και για άλλα θέματα, στα οποία οι συμμετέχοντες αποφασίζουμε συναινετικά , μέσα σε ένα κλίμα αλληλοϋποστήριξης και αλληλεγγύης .Και πάντα ανοικτοί σε νέες συμμετοχές στην Πρωτοβουλία μας:

«ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ» . Που την απαρτίζουν: η Κίνηση Κατοίκων 6ης Δημοτικής Κοινότητας, το Περιβαλλοντικό Δίκτυο Αθήνας, η Κίνηση Πολιτών Φιλοπάππου, ο Εξωραϊστικός-Πολιτιστικός Σύλλογος «Ιλισός», η Οργάνωση «Αττική- Περιβάλλον SOS», η Κίνηση για την προστασία του Κτήματος Δρακόπουλου, η oμάδα κατοίκων «H Κυψέλη μας», η Δομή Κοινωνικής Αλληλεγγύης το«Μυρμήγκι», το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, η Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό», η Ένωση Πολιτών Πλατείας Καλλιγά , ο Εξωραϊστικός Σύλλογος ‘ΛΥΚΑΒΗΤΟΣ’’Και την στηρίζουν:  η Α΄ΕΛΜΕ Αθήνας , « η Αλληλεγγύη για όλους» τα Παιδικά Χωριά Ελλάδας SOS με την ομάδα «η Εκδρομή της Αγάπης», και Μεταναστευτικές Κοινότητες.                                                                                                                     

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)