to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:06 | 13.02.2015

πηγή: Ναυτεμπορική

Πολιτική

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειάζεται γενναία αυτοκριτική και από την ηγεσία της Ν.Δ.

Την ανάγκη να γίνει «γενναία αυτοκριτική» στη Ν.Δ τόνισε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Την ανάγκη να γίνει «γενναία αυτοκριτική» στη Ν.Δ. για το εκλογικό αποτέλεσμα τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον ρ/σ Αθήνα 9,84, παρέπεμψε πάντως στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος την άλλη Πέμπτη, όπου -όπως είπε- θα δοθεί η ευκαιρία σε όσους θέλουν να εκφράσουν τις σκέψεις τους, τον προβληματισμό τους. 

«Πρώτα απ' όλα η ηγεσία θα κάνει και αυτή τη δική της αυτοκριτική. Δεν είχαμε ακόμα την ευκαιρία να το κάνουμε και δεν έπρεπε να το κάνουμε όταν οι εξελίξεις τρέχουν με αυτή την ταχύτητα. Ευελπιστώ, όμως, ότι από Δευτέρα θα υπάρξει μια συμφωνία, θα αποσυμφορηθεί το κλίμα και θα μπορούμε και εμείς να στρέψουμε την προσοχή μας στα του οίκου μας», πρόσθεσε.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλησε πάντως να αναφερθεί σε πληροφορίες για το δείπνο που διοργάνωσε η Μαριέττα Γιαννάκου, στο οποίο ήταν παρών. «Δεν θα σας πω ότι δεν συζητήθηκαν και τα εσωτερικά του κόμματος. Δεν θα σας πω τι συζητήθηκε, θα σας πω όμως ότι η Νέα Δημοκρατία έχει όργανα, τα οποία συγκαλούνται», ανέφερε. 

Σε άλλη συνέντευξή του στο Mega, o βουλευτής της Ν.Δ. ρωτήθηκε αν θα είναι υποψήφιος αρχηγός σε περίπτωση που ανοίξει θέμα ηγεσίας. «Θα το συζητήσουμε αν γίνει» απάντησε, λέγοντας είπε ότι δεν τον απασχολεί αυτήν τη στιγμή αυτό το θέμα, αλλά τι θα γίνει με τη χώρα. 

Εξάλλου, η κ. Γιαννάκου προανήγγειλε μέσω του Star επίσκεψη στον Κώστα Καραμανλή από ομάδα βουλευτών της Ν.Δ., οι οποίοι θα του ζητήσουν να παίξει ρόλο, γιατί «όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι σημαντικό κεφαλαίο για το κόμμα».

«Στόχος είναι να παίξει ρόλο για να επιστρέψει η Ν.Δ. στον ιδεολογικό της χώρο και απαρέγκλιτα στην ιδρυτική της διακήρυξη, στις αρχές και τις αξίες της», πρόσθεσε. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)