to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Κυνική ομολογία διαπλοκής

Τον Νοέμβριο του 2015 ο "Βηματοδότης" το "αποκάλυπτε", ο Αυγενάκης το υιοθετούσε καταθέτοντας ερώτηση και στη συνέχεια τα "Νέα" "δημοσιοποιούσαν" ότι ο Σπίρτζης και ο Παππάς ήταν αυτοί που είχαν στήσει "γραφείο ρουσφετιών" βγάζοντας 50.000 ευρώ τον μήνα!


Αρχές Δεκεμβρίου έπαιρναν πίσω το δημοσίευμα, αφού πρώτα η "αποκάλυψη" είχε κάνει τον γύρο των συστημικών μίντια.

Τον Ιούλιο πέρσι ο Αυγενάκης "φωτογράφιζε" τη Νάντια Βαλαβάνη και στη συνέχεια το "Πρώτο Θέμα" αναλάμβανε να δημοσιεύσει τις "αποκαλύψεις" για τις αναλήψεις της μητέρας της τότε υπουργού.

Την Τετάρτη, ένα χρόνο μετά, το "Πρώτο Θέμα" έκανε μια ανάρτηση στο Διαδίκτυο, που χρειαζόταν ώρα να την ανακαλύψεις, με τίτλο: "Το εξώδικο της Νάντιας Βαλαβάνη για τα capital controls", όπου η διεύθυνση της εφημερίδας, χωρίς να ζητήσει συγγνώμη, αναφέρει ότι στηρίχθηκε "σε ισχυρισμούς που προέβαλαν στελέχη της αντιπολίτευσης στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, τα οποία αποδεικνύονται σήμερα ως ανακριβή".

Αποκάλυψαν δηλαδή με ποιον τρόπο... ανακαλύπτουν "αποκαλυπτικές" ειδήσεις.

Πρόκειται για μια ωμή αποκάλυψη για τον κυνικό τρόπο με τον οποίο λειτουργούν.

"Γράφω ό,τι λένε αυτοί που με στηρίζουν" και "δεν ακολουθώ κανέναν κανόνα δεοντολογίας" (δημοσιογραφώ όταν διασταυρώνω την είδηση).

Χέρι - χέρι με τη Ν.Δ. Η Ν.Δ. κερνάει και οι πρόθυμοι αποκαλύπτουν. Και τούμπαλιν. Όταν έχουν ένδεια ιδεών στη Ν.Δ., ο πρόθυμος Τύπος "αποκαλύπτει" και η Ν.Δ. "χορεύει". Όπως στην περίπτωση με τις off shore, όπου έπεσαν θύματα της διαπλοκής τους. Γιατί δεν άντεξαν να φέρουν σε πέρας την αποστολή που τους έδωσαν με αποτέλεσμα να αποδράσουν.

Από την "αποκάλυψη" για τον Κατρούγκαλο έως "το σπίτι που πήρε ο Τσίπρας από πλειστηριασμό" και από τον Παππά τον "ρουσφετολόγο" έως τα κάθε λογής μυθεύματα που "παράγουν", ο στόχος τους είναι συγκεκριμένος.

Στη διεθνή πρακτική λέγεται "δολοφονία χαρακτήρα", πρόκειται για τη συστηματική κακόβουλη προσπάθεια να βλάψεις την καλή φήμη ενός προσώπου, ενός οργανισμού, μιας χώρας, ενός κόμματος.

Η Αριστερά ήταν πάντα στόχος της προπαγάνδας του συστήματος.

Όμως από τον Ιανουάριο του 2015 η επιχείρηση της μαύρης προπαγάνδας από τη διαπλοκή πήρε νέες διαστάσεις. Δεν ενδιαφέρονται για τίποτα. Όσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα τόσο μεγαλύτερο χώρο του δίνουν.

Πολτοποιούν τη λογική και τις συνειδήσεις, διαστρεβλώνουν και βυσσοδομούν με μοναδικό στόχο να παλινορθωθούν. Ξέρουν ότι έχουν χάσει. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εξουσία, όπως έκαναν με τα αγαπημένα τους, πάλαι ποτέ μεγάλα, κόμματα.

Το τελευταίο διάστημα πάντως όσο μεγαλύτερος είναι ο φόβος τους τόσο μεγαλύτερο είναι το ψέμα τους. Γιατί ξέρουν ότι τελείωσαν οριστικά!

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)