to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Κύμα αλληλεγγύης στον Κολωνό

Μια κίνηση συμβολική που έρχεται να σταθεί απέναντι στην κυβερνητική ανεπάρκεια και στην αθλιότητα της υφυπουργού Εργασίας


Την ώρα που υπουργεία, κυβέρνηση, Πολιτεία, κράτος ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το αδιαφορούν πλήρως για την προστασία και την υποστήριξη του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, πολίτες, σωματεία και συλλογικότητες έρχονται να καλύψουν το κενό. Την αρχή έκανε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Αριστοτέλης», που σε ανακοίνωσή του εκφράζει τα ευχαριστήριά του για το κύμα αλληλεγγύης στην οικογένεια του 12χρονου κοριτσιού. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πάνω από δέκα σωματεία και απλοί πολίτες έχουν καταθέσει χρήματα για το 12χρονο κορίτσι και την οικογένειά του.


«Υποσχόμαστε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ανήλικη και την οικογένειά της στον αγώνα τους για να αποκαλυφθούν και να καταδικαστούν οι ένοχοι, για να μην συντριβούν από τα κυκλώματα που επιδιώκουν ομερτά» αναφέρεται στην ανακοίνωση που αφορά τη συλλογική προσπάθεια των παρακάτω συλλόγων και σωματείων που αξίζει να αναφερθούν: Σύλλογος Εργαζομένων Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα» 100 ευρώ, ΣΕΠΕ Δυτικής Αττικής «Κ. Βάρναλης» 100 ευρώ, ΣΕΠΕ «Κ. Σωτηρίου» 100 ευρώ, Α΄ Σύλλογος Αθηνών 100 ευρώ, ΣΕΠΕ Ν. Ευρυτανίας 50 ευρώ, ΣΕΠΕ «Αθηνά» 200 ευρώ, ΣΕΠΕ Κερατσίνι-Πέραμα Πλουμπίδης 100 ευρώ, ΣΕΠΕ «Αλ. Δελμούζος» 200 ευρώ, ΣΕΠΕ «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» (Λιόσια, Ζεφύρι, Φυλή) 300 ευρώ, ΣΕΠΕ Πιερίας 300 ευρώ. Γ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης 100 ευρώ, Ζ΄ ΕΛΜΕ 200 ευρώ, Πρόταση Προοπτικής ΕΤΕ 300 ευρώ. Σύνολο 2.150 ευρώ. Επίσης, έχουν κατατεθεί από μεμονωμένους ανθρώπους 935 ευρώ, με το σύνολο των καταθέσεων να έχει φτάσει τα 3.085 ευρώ.

Μια κίνηση συμβολική που έρχεται να σταθεί απέναντι στην κυβερνητική ανεπάρκεια και στην αθλιότητα της υφυπουργού Εργασίας να αποκαλύψει ευαίσθητα για την ασφάλεια του παιδιού στοιχεία και προσωπικά δεδομένα. Μια κίνηση αλληλεγγύης της Κοινωνίας των Πολιτών απέναντι στην ανυπαρξία του κοινωνικού κράτους.

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)