to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:04 | 27.07.2022

Πολιτική

Κρύφτηκε πίσω από τους πυροσβέστες η ΝΔ

Με μια αιχμηρή και σε έντονο ύφος ανακοίνωση επέλεξε να απαντήσει η Νέα Δημοκρατία στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με την πολιτική και επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος των πυρκαγιών και της πυρόσβεσης από την κυβέρνηση.


Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε όσα προσάπτει ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στους κυβερνητικούς χειρισμούς σχετικά με τις πυρκαγιές, ιδιαιτέρως για την καταστροφή στη Δαδιά, κρύβεται πίσω από τους ανθρώπους του πυροσβεστικού σώματος, καταλογίζοντας περιφρόνηση και παντελή έλλειψη σεβασμού εκ μέρους της αντιπολίτευσης για τους πυροσβέστες και τους εθελοντές.

Συγκεκριμένα, «σε όλους τους πυροσβέστες που πέφτουν μέρα και νύχτα στη μάχη με τις φλόγες, στους εθελοντές, στον στρατό, στην αυτοδιοίκηση, σε όλους εκείνους».

Αυτή είναι επί της ουσίας η «απάντηση» της ΝΔ στην έντονη κριτική που δέχεται, όχι μόνο από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ειδικά μετά τα χαμόγελα του πρωθυπουργού στην Πεντέλη. Κι αυτό καθώς το μόνο που συνιστά το κυβερνών κόμμα στην αντιπολίτευση είναι να... περιμένει μέχρι την αναλυτική τελική αποτίμησή της πυρκαγιάς, «με όλα τα αντικειμενικά στοιχεία», εφόσον αυτή σβήσει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΝΔ: Ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σταματημό

«Ακόμα κι αν προσπεράσουμε το μένος και την τοξικότητα του ΣΥΡΙΖΑ για την κυβέρνηση, αυτό που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε είναι ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ φτάνει στο σημείο να λέει «ότι η φωτιά θα σβήσει μόνη της» δείχνει δυστυχώς περιφρόνηση και παντελή έλλειψη σεβασμού σε όλους τους πυροσβέστες που πέφτουν μέρα και νύχτα στη μάχη με τις φλόγες, στους εθελοντές, στον στρατό, στην αυτοδιοίκηση, σε όλους εκείνους δηλαδή που παλεύουν καθημερινά με τα δεκάδες πύρινα μέτωπα. Δυστυχώς ο κατήφορος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει σταματημό. Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την κατάντια της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Όσο για τη ζημιά και την έκτασή της, ας κάνουν λίγη υπομονή και ας τιθασεύσουν λίγο την καταστροφολογική τους εμμονή, μέχρι να σβήσει η φωτιά και να γίνει αναλυτική αποτίμησή της με όλα τα αντικειμενικά στοιχεία».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)