to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:47 | 14.10.2012

Διεθνή

Το κράξιμο της Μέρκελ στην Στουτγκάρδη και η ''ψαγμένη'' δημοσιογραφία του ''Πρώτου Θέματος''

Γερμανοί ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες εναντίον της Άνγκελα Μέρκελ και δεν της επέτρεψαν να μιλήσει, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας του υποψηφίου Δημάρχου Σεμπαστιάν Τέρνερ στη Στουτγκάρδη.


Το παραπάνω αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, καταγεγραμμένο μάλιστα σε κάμερες. Κάπου εκεί όμως μπαίνει η τρομερή δημοσιογραφική πένα του "Πρώτου Θέματος" και ενημερώνει για τους λόγους που αυτό συνέβη:


"Μάλιστα η φράου Μέρκελ υπογράμμισε πως η Αθήνα οφείλει να τηρήσει όλες τις δεσμεύσεις της έναντι των δανειστών της αλλά τόνισε πως πρέπει να βρεθεί ένα σωστό μείγμα πολιτικής ώστε να μην καταστραφεί η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.


Τις ίδιες απόψεις θέλησε να περάσει το βράδυ του Σαββάτου και στη Στουτγάρδη, κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του υποψηφίου δημάρχου Σεμπαστιάν Τέρνερ. Για να … εισπράξει ένα απίστευτο γιουχάισμα διάρκειας σχεδόν ενός τετάρτου της ώρας!

Το γεγονός πως δεν δίστασε να ζητήσει για την Ελλάδα «κατανόηση και έκφραση εμπιστοσύνης», όπως αυτή που έδειξαν προς τη Γερμανία οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι αμέσως μετά το πέρας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πυροδότησε έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό της και άναψαν τα αίματα στην αίθουσα!"


Η αλήθεια βέβαια είναι κομματάκι διαφορετική. Η Καγκελάριος δε γιουχαΐστηκε λόγω της "θερμής" της στήριξης στην Ελλάδα, αλλά για ένα τελείως διαφορετικό ζήτημα: Την πολιτική της στο θέμα του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού στη Στουτγκάρδη. (Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα s piegel.de, welt.de και στα ελληνικά rednotebook.gr.)


Τώρα βέβαια γιατί στο "Πρώτο Θέμα" επέλεξαν να παρουσιάσουν την κυρία Μέρκελ ως "μάρτυρα" της ελληνικής "διάσωσης" και το γερμανικό λαό ως εχθρικά διακείμενο προς τους έλληνες πολίτες το αφήνουμε στην κρίση σας... 

Δείτε το βίντεο:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)