Το Σάββατο το μαγείρεμα θα ξεκινήσει, όπως πάντα, στις 11πμ και το φαγητό θα σερβιριστεί κατά τις 2μμ.
Αυτή την εβδομάδα, θα φτιάξουμε:
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ
ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ-ΚΑΡΟΤΟ
ΓΛΥΚΟ ΚΥΔΩΝΙ
Επίσης, το Σάββατο και την Κυριακή το απόγευμα και μέχρι το τέλος των εκδηλώσεων,
θα ετοιμάζουμε και θα προσφέρουμε αραβικές πίτες και χοτ-ντογκ στους επισκέπτες του φεστιβάλ (βλ. και αφίσα).
Περισσότερες πληροφορίες: