to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:39 | 19.01.2018

Πολιτική

Κουράγιο! Πένθος στα κανάλια που δεν θα μυρίζει λιβάνι το συλλαλητήριο

Στο επίκεντρο των δελτιων ειδήσεων βρέθηκαν οι συναντήσεις Τσίπρα και Παυλόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο, οι αντιδράσεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, το επικείμενο συλλαλητήριο, η ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, οι παρεμβάσεις αντιεξουσιαστών, το γλυπτό «Phylax», οι ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο... Επίσης, τα κανάλια για πρώτη φορά (!) θημήθηκαν ότι γίνεται εξεταστική για την Υγεία, με αφορμή τις αντιδράσεις του Αδ. Γεωργιάδη...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


 

«Σημαντικό έργο από την τόλμη μας να μπούμε στη φωτιά, την αποφασιστικότητα να δώσουμε μάχες»

Η χώρα βρίσκεται σε μια ιστορική καμπή. Κοιτάζει κατάματα την προοπτική εξόδου από το σκληρό και άδικο καθεστώς της επιθετικής λιτότητας, ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)


 

Ιερώνυμος μετά τη συνάντηση με Τσίπρα: «Δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση και ομοψυχία»

Αυτή την ώρα δεν χρειάζονται συλλαλητήρια και φωνές, αλλά εθνική συναίνεση, συνεννόηση και ομοψυχία τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος κατά τη συνάντησή του στην Αρχιεπισκοπή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος τον ενημέρωσε σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. (αναλυτικά)


 

Θετική η εισήγηση του EuroWorking Group για την ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης

Θετική θα είναι η εισήγηση του EuroWorking Group στο Eurogroup της Δευτέρας για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, σύμφωνα με αξιωματούχο της Ευρωζώνης. (αναλυτικά)


 

Επιχείρηση «ΑΡΤΕΜΙΣ»: Μείωση της αδήλωτης εργασίας το 2017 δείχνουν οι 94.165 έλεγχοι

Τα αποτελέσματα της ελεγκτικής δράσης του ΣΕΠΕ και του ΕΦΚΑ, για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας σε όλη τη χώρα, αποτυπώνει η έκθεση του επιχειρησιακού σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ». (αναλυτικά)


 

«Η ΝΔ των "θαλασσοδανείων" να μην να πιάνει στο στόμα της τα Μέσα της Αριστεράς»

«Ούτε ίδιοι είμαστε, ούτε θα γίνουμε» απαντά το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για τον ρ/σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ. (αναλυτικά)


 

«Θα αποδειχθεί πολύ σύντομα ποιοι παραποίησαν στοιχεία ή έκρυβαν κούτες στα σπίτια τους...»

«Πετάξτε λάσπη στα ΜΜΕ που ταΐζατε πριν για όσο καιρό μπορείτε ακόμα, αλλά ταυτόχρονα πάρτε και προμήθειες για το xειμώνα που έρχεται… θα κάνει πολύ κρύο» αναφέρει ο Π. Πολάκης για το ΚΕΕΛΠΝΟ. (αναλυτικά)


 

Το ΕΣΡ άρχισε τον ουσιαστικό έλεγχο των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες

Με στόχο τη γρήγορη ολοκλήρωση της διαδικασίας. (αναλυτικά)


 

Με εντατικούς ρυθμούς η πορεία αποκατάστασης των έργων σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο

Έρευνες για τις ευθύνες και τα αίτια των καταστροφών. (αναλυτικά)


 

Η διαδικασία χορήγησης επιδόματος παιδιού

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη, για τον καθορισμό της διαδικασίας χορήγησης επιδόματος παιδιού. (αναλυτικά)


 

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε εργαζόμενους επιχειρήσεων που επλήγησαν στη Μάνδρα

Οι εργαζόμενοι, των οποίων ανεστάλη η σύμβαση εργασίας τους, λόγω ολικής ή μερικής διακοπής της λειτουργίας της εκμετάλλευσης στην οποία απασχολούνταν, εξαιτίας των πλημμυρών της 15 Νοεμβρίου 2017 στην ευρύτερη περιοχής της Μάνδρας - Ελευσίνας, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους μέχρι σαράντα πέντε (45) βασικά ημερήσια επιδόματα ανεργίας. (αναλυτικά)


 

Συμφωνία Ελλάδας-Βουλγαρίας

Για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου και των εικονικών μεταφορών έδρας ελληνικών επιχειρήσεων. (αναλυτικά)


 

Μεγάλη αύξηση 12,9% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία τον Νοέμβριο

Μεγάλη αύξηση 12,9% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον περασμένο Νοέμβριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Νοεμβρίου 2016, έναντι αύξησης 3,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2016 με το 2015. (αναλυτικά)


 

Η Εθνική Τράπεζα μηδένισε την εξάρτηση από τον ELA

Στην πλήρη απεξάρτησή της από τον ακριβό δανεισμό που είχε αντλήσει από τον έκτακτο μηχανισμού ρευστότητας (ELA) της ΤτΕ προχώρησε τον Δεκέμβριο η Εθνική Τράπεζα. (αναλυτικά)


 

«Το σκοτάδι δεν είναι χρώμα. Είναι το τέλος όλων των χρωμάτων»

Το Υπουργείο Πολιτισμού καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την πράξη βανδαλισμού κατά του γλυπτού Phylax του γλύπτη Κωστή Γεωργίου που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην είσοδο της πόλης του Παλαιού Φαλήρου, καθώς και εκείνους που προσπαθούν να αντλήσουν κέρδη από το φανατισμό και υπεραξία από τις πράξεις μίσους και εκφοβισμού. (αναλυτικά)


 

Άμεση εγκατάσταση WiFi σε όλες τις φοιτητικές εστίες

Ειδικά για τον σκοπό αυτό, η Γενική Γραμματεία Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υ.ΨΗ.Π.Τ.Ε. εξασφάλισε επιπλέον χρηματοδότηση, ώστε το έργο να μην επιβαρύνει τον προϋπολογισμό των Ιδρυμάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)