to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:34 | 29.03.2016

Πολιτική

Μήνυση κατά της Ό. Γεροβασίλη κατέθεσε σήμερα ο Γ. Κουμουτσάκος

Μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.


Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο για τη συνειδητή σπίλωση της προσωπικότητάς του, που, όπως είπε, επιχείρησε η κ. Γεροβασίλη. «Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα» σημείωσε. «Η Δικαιοσύνη έχει το λόγο για τη συνολική σπίλωση της προσωπικότητάς μου που επιχείρησε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος. Καμία ανοχή και κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα» ανέφερε.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ, όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων, θα καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.


....


«Είναι λάθος όταν κάποιος δεν θέλει να απαντήσει επί της ουσίας, να προσπαθεί να το εμφανίσει ως προσωπικό, ένα πολιτικό θέμα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη απαντώντας σε ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφορικά με την αγωγή του κ. Κουμουτσάκου. Πρόσθεσε επίσης πως και οι δύο έχουν ρόλους και με βάση τους ρόλους αυτούς κάνουν διατυπώσεις. «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει έλλειμμα ψυχραιμίας», ανέφερε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε πως παρόλα αυτά «καλοδεχούμενη η αγωγή αλλά η κυβέρνηση εξακολουθεί να αναμένει τις εξηγήσεις της ΝΔ αναφορικά με το κύκλωμα εκβιαστών και να περιμένει την κατάθεση των τιμολογίων».



Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Την ίδια ώρα που έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για τον εκλεκτό της ΝΔ, Στ. Παπασταύρου, και την εμπλοκή του στη λίστα Λαγκάρντ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κουμουτσάκος, επέλεξε να υποβάλει μήνυσηκατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, κ. Γεροβασίλη για συκοφαντική δυσφήμιση.  Είναι φανερό ότι λίγες ώρες πριν την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Bουλή, η ΝΔ τελεί υπό πανικό και χάνει κάθε απόθεμα αξιοπιστίας. 

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)