to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:40 | 24.12.2018

Κοινωνία

Αλλαγές στα δρομολόγια των ΚΤΕΛ

Τι ισχύει για τα υπεραστικά λεωφορεία από και προς τη Θεσσαλονίκη


Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ:

Με πληρότητα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ από και προς τον Σταθμό "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, καθώς κορυφώνονται οι μετακινήσεις των επιβατών λόγω εορτών.

   Όπως, μάλιστα, διαβεβαιώνει ο πρόεδρος του Σταθμού ΚΤΕΛ "Μακεδονία", Ιωάννης Λάμπρου, υπάρχει ετοιμότητα ώστε αν υπάρξει ανάγκη να εκτελεστούν έκτακτα δρομολόγια. "Η επιβατική κίνηση αυξήθηκε από την περασμένη Παρασκευή, κυμαίνετα στα ίδια επίπεδα με πέρσι, είμαστε έτοιμοι να εντάξουμε παραπάνω λεωφορεία προκειμένου να φτάσει ο κόσμος στον προορισμό του", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λάμπρου.

   Τι αλλάζει στα τακτικά δρομολόγια ανήμερα των Χριστουγέννων;

   "Αύριο, 25 Δεκεμβρίου, κάποια ΚΤΕΛ μειώνουν τα δρομολόγια ενώ είναι λίγα αυτά που δεν πραγματοποιούν καθόλου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα εκδοτήρια των κατά τόπους ΚΤΕΛ, αύριο για Καβάλα θα γίνουν έξι δρομολόγια, προς Δράμα πέντε, προς τις Σέρρες έντεκα δρομολόγια, προς Πιερία (Κατερίνη) δεκατρία, Ξάνθη - Θεσσαλονίκη δύο δρομολόγια και για Έβρο ένα δρομολόγιο", σημειώνει ο κ. Λάμπρου.

   Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Σταθμού ΚΤΕΛ "Μακεδονία", τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (26 Δεκεμβρίου) ισχύει το πρόγραμμα όλων των ημερών.

   ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης: Όλα τα τακτικά δρομολόγια ανήμερα Χριστουγέννων

   Διπλά δρομολόγια έχει εντάξει στο πρόγραμμα, χθες και σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να εξυπηρετήσει τον αυξημένο αριθμό επιβατών. Τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Αθήνα φτάνουν ημερησίως τα είκοσι. "Από την περασμένη Παρασκευή άρχισε να φεύγει ο κόσμος. Η κίνηση αυξάνεται τις παραμονές για αυτό και έχουμε διπλασιάσει τα δρομολόγια", εξηγεί στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τερζόπουλος.

   Αύριο, ανήμερα των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα τακτικά δρομολόγια από και προς την Αθήνα, με τη δυνατότητα να υπάρξουν και έκτακτα, επισημαίνει ο κ. Τερζόπουλος. "Δεν θα είναι μειωμένα τα δρομολόγια, αύριο 25 του μηνός, θα γίνουν κανονικά τα δέκα τακτικά δρομολόγια, ενώ είμαστε σε επιφυλακή να συμπληρώσουμε, αν υπάρξει αυξημένη ζήτηση", αναφέρει, επισημαίνοντας ότι τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων τα δρομολόγια από και προς την Αθήνα αυξάνονται.

   Στο μεταξύ, για τις 26 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί αυξημένα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Αθήνα. "Στα δέκα τακτικά εντάσσουμε συν επτά, συνολικά θα εκτελεστούν δεκαεπτά δρομολόγια", λέει ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)