to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:17 | 01.06.2021

Πολιτική

«Κοιλοπονούσε το βουνό και γέννησε έναν ποντικό»

«Έχει γίνει σαφές ότι αυτή η προανακριτική στήθηκε επειδή η κυβέρνησή μας έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, φορολόγησε για πρώτη φορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς και εξέθεσε τη διαχρονική και διαπλεκόμενη απραξία των προηγούμενων κυβερνήσεων», τονίζει ο Νίκος Παππάς προαναγγέλλοντας ότι μέχρι την την Παρασκευή θα έχει καταθέσει τις θέσεις του με υπόμνημα


Αναλυτικά η δήλωση του βουλευτή Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Παππά:

«Κοιλοπονούσε το βουνό και γέννησε έναν ποντικό»

Έχει γίνει πλέον σαφές ότι αυτή η προανακριτική στήθηκε επειδή η κυβέρνησή μας έβαλε τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο, φορολόγησε για πρώτη φορά τους τηλεοπτικούς σταθμούς και εξέθεσε τη διαχρονική και διαπλεκόμενη απραξία των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Όσο για αυτούς που επένδυσαν πολιτικά σε αυτό το φιάσκο;

Κοιλοπονούσε το βουνό της διαπλοκής και γέννησε έναν ποντικό, της προανακριτικής.

Μέχρι την Παρασκευή θα έχω καταθέσει τις θέσεις μου με υπόμνημα. Η συνέχεια στην Ολομέλεια της Βουλής.

Πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας καταρρίπτει τους ισχυρισμούς της ΝΔ

Στο μεταξύ, το πόρισμα της ΤτΕ που έφθασε στην Πρανακριτική δείχνει τη διαδρομή του ποσού, των 3 εκατ., από την είσοδό του μέχρι την ολοσχερή ανάλωσή του. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΑΥΓΗ, το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος καταρρίπτει για ακόμα μία φορά τους ισχυρισμούς του Χρήστου Καλογρίτσα και δείχνει ότι υπήρχε συμφωνητικό του εργολάβου με τη λιβανέζικη κατασκευαστική CCC συμφερόντων Χούρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος που διαβιβάστηκε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, ξεκαθαρίζει ότι τα 3 εκατομμύρια ευρώ κατέληξαν στον Χρήστο Καλογρίτσα, μέσω απομείωσης κεφαλαίου της εταιρείας του «Τοξότης ΑΕ».

«Εν κατακλείδι, η διαδρομή του ποσού των 3 εκατ. από την είσοδό του μέχρι την ολοσχερή ανάλωσή του, στηρίχθηκε σε νομότυπα δικαιολογητικά» είπε ο Γεώργιος Πάσχος διευθυντής της Τράπεζα της Ελλάδος.

Πόρισμα ΤτΕ Καλογρίτσα

Πόρισμα ΤτΕ Καλογρίτσα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)