to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:22 | 06.10.2021

Κοινωνία

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι εκπαιδευτικοί - ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, ΟΙΕΛΕ καλούν σε συλλαλητήριο σήμερα 6/10 στα Προπύλαια

Ομόθυμη η καταδίκη της στάσης του υπ. Παιδείας κατά των εκπαιδευτικών - Σε νέο συλλαλητήριο καλούν ΟΛΜΕ - ΔΟΕ - ΟΙΕΛΕ σήμερα 6/10 στις 6 μ.μ. στα Προπύλαια


Σε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο καλούν οι ΔΟΕ, ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ μετά την αγωγή που κατέθεσε η υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως, με αποτέλεσμα να κριθεί παράνομη η απεργία των εκπαιδευτικών κατά της αξιολόγησης. «Αυτές οι κινήσεις δείχνουν τον πανικό της κυβέρνησης απέναντι στην ομόθυμη καταδίκη της πολιτικής της από το κλάδο», αναφέρει η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της. 

Υπενθυμίζεται ότι οι ομοσπονδίες εκπαιδευτικών πραγματοποίησαν συλλαλητήριο και την Παρασκευή 1/10, με την αστυνομία να επιτίθεται με χημικά και αύρες ακόμα και σε μικρά παιδιά.

Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί εκ νέου σήμερα Τετάρτη 6/10 στα Προπύλαια στις 6 μ.μ. με τους εκπιδευτικούς να κλιμακώνουν τον αγώνα τους. 

ΟΛΜΕ - ΔΟΕ - ΟΙΕΛΕ: Κάτω τα χέρια από την απεργία - Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας μπροστά στο συντριπτικό ρεύμα των συναδέλφων και των σχολείων σε όλη την Ελλάδα που δηλώνουν μαζικά απεργία – αποχή από την λεγόμενη αξιολόγηση καταφεύγει για μια ακόμα φορά στην τρομοκράτηση και την καταστολή. Κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή εναντίον των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών για να βγάλει την απεργία – αποχή παράνομη και καταχρηστική.  Αυτές οι κινήσεις δείχνουν τον πανικό της κυβέρνησης απέναντι στην ομόθυμη καταδίκη της πολιτικής της από το κλάδο. Ο  ίδιος πανικός οδήγησε την Κυβέρνηση στη συνέχεια σε άγρια καταστολή με την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ με αύρες και με την ρίψη χημικών σε βάρος των διαδηλωτών στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που έγινε στις 1/10/2021.

Καλούμε όλους και όλες στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο (ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ) αύριο Τετάρτη 6/10/2021 στις 18.00 στα Προπύλαια.

Συνεχίζουμε τον αγώνα  μας

Κάτω τα χέρια από τη δημόσια Παιδεία!

Κάτω τα χέρια από την απεργία!

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει»

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)