to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:59 | 27.09.2021

Κοινωνία

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο σεισμόπληκτο Αρκαλοχώρι

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ έκαναν περιοδεία στους δρόμους της κωμόπολης για να διαπιστώσουν το μέγεθος και την έκτασης των καταστροφών που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός. Συνομίλησαν με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής που δοκιμάζονται, στους οποίους εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους και τους διαβεβαίωσαν ότι θα βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό τους


Στο Αρκαλοχώρι και στο πλευρό των σεισμόπληκτων βρέθηκε πολυμελές κλιμάκιο στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, λίγη ώρα μετά τον φονικό σεισμό των 6 Ρίχτερ.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ έκαναν περιοδεία στους δρόμους της κωμόπολης για να διαπιστώσουν το μέγεθος και την έκτασης των καταστροφών που προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός. Συνομίλησαν με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής που δοκιμάζονται, στους οποίους εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους και τους διαβεβαίωσαν ότι θα βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό τους.

Η ομάδα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφτηκαν επίσης το Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου, το αστυνομικό τμήμα, καθώς και το κέντρο επιχειρήσεων που στήθηκε στην περιοχή. Βρέθηκαν επίσης στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Αρκαλοχωρίου, όπου άρχισε να στήνεται καταυλισμός για τη φιλοξενία των σεισμοπαθών. Συνομίλησαν με εκπροσώπους των τοπικών αρχών και ενημερώθηκαν αναλυτικά για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που δημιούργησε ο σεισμός.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εργάτη που έχασε τη ζωή του στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.

Για όσο διάστημα χρειαστεί και μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως οι καταστροφές που προκάλεσε ο Εγκέλαδος θα συμπαραστεκόμαστε ενεργά στους κατοίκους της περιοχής, με όλα τα μέσα και τις δυνάμεις που διαθέτουμε. Παράλληλα θα ελέγχουμε την ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού και θα παρεμβαίνουμε σε κάθε περίπτωση που κρίνεται αναγκαίο.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)