to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:47 | 09.12.2022

Κοινωνία

Κιτρινισμός της Athens Voice εναντίον Μυλόπουλου - Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο πρώην Πρύτανης του ΑΠΘ

Σε παραπολιτικό σχόλιο της η Athens Voice κατηγορεί τον πρώην πρύτανη του ΑΠΘ ότι κατασκεύασε «τουαλέτα πολυτελείας» ενώ του αποδίδει κατηγορίες που αφορούσαν άλλο πρύτανη που έχει φύγει από τη ζωή σχετικά με ένα κινητο τηλέφωνο ως δώρο - Στην αντίδραση του ο κ. Μυλόπουλος καλεί την εφημερίδα να ανασκευάσει το συκοφαντικό της δημοσίευμα αλλιώς γνωστοποιεί ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη. «Αν δεν ανασκευάσουν κι αν δεν με αποκαταστήσουν σε αντίστοιχο δημοσίευμα, θα τους πάω μέχρι τέλους», δηλώνει σχετικά


Η επιστολή του κ. Μυλόπουλου

«Στο συνημμένο δημοσίευμα χρησιμοποιείτε σε βάρος μου δυο προσβλητικές για μένα, όσο και απόλυτα ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που με δυσφημούν και μειώνουν την προσωπικότητά μου.

Η πρώτη αφορά σε ψευδή δημοσιεύματα προ δεκαετίας,  κατά τη διάρκεια της πρυτανικής μου θητείας, περί δήθεν τουαλέτας πολυτελείας στο πρυτανικό γραφείο. Τα κακόβουλα δημοσιεύματα ερευνήθηκαν τότε από εισαγγελική έρευνα που διατάχθηκε και αποδείχθηκαν παντελώς ανακριβή, με αποτέλεσμα η σχετική δίωξη να αρχειοθετηθεί.

Κάποιες εφημερίδες μάλιστα που είχαν δημοσιεύσει τις ψευδείς κατηγορίες και δεν τις απέσυραν μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, καταδικάστηκαν τότε, μετά από αγωγές που είχα καταθέσει εναντίον τους για να προστατευθώ.

Η δεύτερη ψευδής κατηγορία που μου αποδίδετε, αυτή για το κινητό τηλέφωνο και την ηθοποιό, κατά κακή σας τύχη δεν αφορά σε μένα, αλλά στον τότε αντιπρύτανη, αείμνηστο Γιάννη Παντή. Ο οποίος, πάντως, δικάστηκε για την κατηγορία αυτή και αθωώθηκε πανηγυρικά.

Και για τις δυο ψευδείς κατηγορίες υπάρχει πλήρης τεκμηρίωση.

Δεχόμενος καλοπροαίρετα ότι παραπλανηθήκατε, παρακαλώ πολύ να αποκαταστήσετε άμεσα την αλήθεια σε αντίστοιχη θέση με το ψευδές δημοσίευμα.

Ειδάλλως, θα με αναγκάσετε να αξιοποιήσω όλα τα νόμιμα μέσα για να προστατεύσω τον εαυτό μου από τις ανεύθυνες συκοφαντίες και τη χυδαιότητα».

Το σχετικό δημοσίευμα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)