to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:22 | 06.04.2017

Κοινωνία

Κινητοποίηση για τις γερμανικές οφειλές το απόγευμα στη Γερμανική Πρεσβεία

Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα συνδιοργανώνει με τις Πανελλήνιες Αντιστασιακές Οργανώσεις ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, ΠΟΑΕΑ και ΠΣΑΕΕΑ σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου, συγκέντρωση στο χώρο ιστορικής μνήμης 1941-1944 (Κοραή 4) και στη συνέχεια πορεία στη Γερμανική Πρεσβεία και ειρηνική, συμβολική περικύκλωσή της. Αίτημά μας η υπογραφή Συνθήκης Ειρήνης μεταξύ Ελληνικής Δημοκρατίας και Ο. Δ. της Γερμανίας και η απόδοση των γερμανικών επανορθώσεων και αποζημιώσεων (ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Εθνικού Συμβουλίου).


ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

www.holocaust.gr

Το Εθνικό Συμβούλιο Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα συνδιοργανώνει με τις Πανελλήνιες Αντιστασιακές Οργανώσεις ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, ΠΟΑΕΑ και ΠΣΑΕΕΑ την Πέμπτη 6 Απριλίου, ημέρα εισβολής των γερμανικών στρατευμάτων στην Ελλάδα και ώρα 6 το απόγευμασυγκέντρωση στο χώρο ιστορικής μνήμης 1941-1944 (Κοραή 4) και στη συνέχεια πορεία στη Γερμανική Πρεσβεία και ειρηνική, συμβολική περικύκλωσή της.

Καλούμε το λαό της Αθήνας να συμμετάσχει μαζικά στην κινητοποίησή μας, που ως στόχο έχει να αναδείξει το γεγονός ότι εβδομήντα έξι χρόνια μετά την κήρυξη του πολέμου εναντίον της Ελλάδας από το Γ’ Ράιχ, το μείζον ζήτημα των γερμανικών οφειλών δεν έχει επιλυθεί, ενώ δεν έχει, καν, υπογραφεί η επιβαλλόμενη Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.

Πρόγραμμα κινητοποίησης:

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, 6.00 μμσυγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή (Κοραή 4), έξω από το Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944 (έδρα της Κομαντατούρ) όπου βασανίστηκαν χιλιάδες Ελλήνων από τις γερμανικές ναζιστικές δυνάμεις Κατοχής.

Στη συνέχεια: πορεία προς τη Γερμανική Πρεσβεία και ειρηνική συμβολική περικύκλωσή της.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ! ΟΧΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ!


 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)