to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:17 | 05.06.2023

Πολιτική

Κίνηση υψηλού συμβολισμού: Στο Ρέθυμνο υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στις εκλογές σε Α' Πειραιά, Δυτικό τομέα και Ρέθυμνο - Το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


Ενότητα και ιδιαίτερο βάρος στις λαϊκές γειτονιές και στην Κρήτη, το μήνυμα των επιλογών του Αλέξη Τσίπρα για τις περιφέρειες που θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μήνυμα ενότητας προς το εσωτερικό του κόμματος αποτελεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει στο Ρέθυμνο για να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού. Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και ισχυρή συμβολική κίνηση η προσωπική του συμμετοχή στη μάχη της Κρήτης για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει να μεταβεί στη Κρήτη επί τριήμερο καθώς και άλλη μια φορά για την τελική συγκέντρωση την τελευταία εβδομάδα.

Επίσης ισχυρό συμβολισμό έχει η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει πέραν της Α’ Πειραιά όπου εξελέγη στις 21 Μαΐου, τον Δυτικό τομέα της Αθήνας, μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που παραδοσιακά αποτελούσε τη κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να επαναπροσεγγίσει.

Α. Ξανθός: Η συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στο ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για όλους μας

Τη συμμετοχή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του Ρεθύμνου σχολίασε ο Ανδρέας Ξανθός σε δήλωσή του αναφέροντας πως η κίνηση αυτή «αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για όλους».

«Το ισχυρό μήνυμα της ενότητας και συστράτευσης όλων των δυνάμεων για την ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος στο Νομό, μας δίνει άλλη αισιοδοξία και δύναμη για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιούνη. Θα δώσουμε αυτή τη μάχη με σθένος, αξιοπρέπεια και συλλογικότητα, με βάση το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τις αρχές και το ήθος της αριστερής και προοδευτικής παράταξης. Έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών, είμαστε βέβαιοι ότι όλα μπορούν να αλλάξουν και ότι η ανάκτηση της βουλευτικής έδρας στο Ρέθυμνο είναι απολύτως εφικτή», δήλωσε ακόμα ο πρώην υπουργός Υγείας και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)