to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:53 | 25.10.2022

Κοινωνία

Κι άλλη αυτόβουλη εμφάνιση «συνομιλητή» της 12χρονης στη ΓΑΔΑ

Την ίδια ώρα, οι αρχές φαίνεται να βρίσκονται στα ίχνη άλλων τριών έως επτά ατόμων που συνδέονται άμεσα με τη δυσώδη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν δηλαδή για βιασμό της ανήλικης, με την 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση να αναμένεται να δώσει εντολή αναγνώρισης των ατόμων αυτών από το παιδί, ανοίγοντας τον δρόμο για την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης


Με τα μηνύματα από τον κύκλο των ερευνών - από επίσημα και ανεπίσημα χείλη - να προμηνύουν εξελίξεις και τρομακτικές αποκαλύψεις στη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού, πλέον, σχεδόν καθημερινά, άνδρες διαφόρων ηλικιών προσέρχονται στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να δηλώσουν την πρόθεσή τους να εισφέρουν στη συνεχιζόμενη έρευνα και να διαχωρίσουν τη θέση τους, τονίζοντας ότι, πέφτοντας στην παγίδα των ψεύτικων προφίλ του 12χρονου θύματος, είχαν διαδικτυακή επικοινωνία μαζί της, αλλά όχι δια ζώσης επαφή.

Σε αυτό το πλαίσιο και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., ένας 54χρονος ημεδαπός προσήλθε αυτοβούλως στην υπηρεσία, παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο για ανάλυση και ανέφερε ότι «την άνοιξη του τρέχοντος έτους συνομιλούσε, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό. Ο ανωτέρω ημεδαπός, αφού εξετάστηκε ενόρκως, αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση».

Την ίδια ώρα, οι αρχές φαίνεται να βρίσκονται στα ίχνη άλλων τριών έως επτά ατόμων που συνδέονται άμεσα με τη δυσώδη υπόθεση, ταυτοποιήθηκαν δηλαδή για βιασμό της ανήλικης, με την 33η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση να αναμένεται να δώσει εντολή αναγνώρισης των ατόμων αυτών από το παιδί, ανοίγοντας τον δρόμο για την έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

Τα ονόματά τους πρόκειται να δοθούν στη δημοσιότητα, σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΡΤ, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που εξετάζουν οι αρχές είναι τι θα φέρει στο φως η ψηφιακή εξέταση του κινητού τηλεφώνου της 37χρονης μητέρας του κοριτσιού, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία. Ωστόσο, ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση πως αυτό που περιμένει είναι το εγκληματολογικό να άρει το απόρρητο «και να αποδειχθεί ότι δεν έχει σχέση με τις εφαρμογές τέτοιες» η μητέρα. Όπως είπε, η 37χρονη δεν είχε μπει ποτέ στο Blindchat, απ’ όπου φέρεται ο Μίχος ότι να έβρισκε «πελάτες». Τόνισε δε ότι ο Ηλίας Μίχος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας και το εκμεταλλευόταν.

Στο μεταξύ, φαίνεται να αποδομούνται οι ισχυρισμοί του 53χρονου, βασικού κατηγορούμενου για την υπόθεση βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού. Ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, αναφέρει ότι η έρευνα στο κινητό τηλέφωνο του 53χρονου απέφερε «καρπούς», στοιχεία δηλαδή που αποδεικνύουν ότι ήταν εκείνος που διαχειριζόταν και έλεγχε την εκπόρνευση της ανήλικης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)