to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:21 | 17.12.2018

πηγή: Στο Κόκκινο

Πολιτική

Α. Καββαδία: Αυτονόητη, καθολική και απερίφραστη η καταδίκη της βομβιστικής επίθεσης στον ΣΚΑΪ

Είναι αυτονόητη, καθολική και απερίφραστη η καταδίκη της βομβιστικής επίθεσης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία η οποία επισήμανε ότι η δημοκρατία ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται.


Η κα Καββαδία σημείωσε μιλώντας με τον Νίκο Σβέρκο ότι αγώνας για τη θωράκιση και την ενδυνάμωση της θα πρέπει είναι διαρκής και οι μισαλλόδοξες φωνές από όπου και αν προέρχονται θα πρέπει να απομονώνονται.

Η βουλευτής τόνισε ότι καλό είναι «να μην εργαλειοποιούνται  τέτοιες καταστάσεις» απαντώντας σε όσους ισχυρίζονται ότι το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ προς τον τηλεοπτικό σταθμό δίνει ένα άλλοθι σε τέτοιες ενέργειες.

Η κα Καββαδία παράλληλα αναφέρθηκε στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό που ολοκληρώνεται αύριο, και για τα θετικά στοιχεία που έχει «λόγω των θυσιών του ελληνικού λαού» αλλά «αυτό δεν σημαίνει ότι θα φάμε με χρυσά κουτάλια» ενώ τόνισε ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι και θα είναι «ταξικά μεροληπτική υπέρ του κόσμου της εργασίας».

Η βουλευτή μίλησε και για το συνέδριο της ΝΔ, «για τα 2.000 ευρώ ανά Ελληνόπουλο», που έταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πιεζόμενος από την ακροδεξιά, για τον Αντώνη Σαμαρά του οποίου η ομιλία «έβγαινε από τις πιο σκοτεινές σελίδες του εμφυλίου».  

Η κα Καββαδία  αναρωτήθηκε πόσο πατριώτης μπορεί να είναι αυτός που χαιρετάει ναζιστικά και κρατάει τον κέλτικο σταυρό, ενώ αναφέρθηκε και στη γλώσσα του σεξισμού, τις ύβρεις που χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεωνίδας Γρηγοράκος σε βάρος της στη Βουλή.
 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)