to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:18 | 04.09.2013

Αθλητισμός

Κάτσε ο νέος... Κατίδης

Μια υπόθεση που θυμίζει... Κατίδη, στο προσκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή την φορά με τον Έργκους Κάτσε του ΠΑΟΚ.


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία που αναρτήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ, Εργκούς Κάτσε, εικόνα στην οποία εμφανίζεται φορώντας μπλούζα του UCK (Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου).


Ο Αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ, έπειτα από πλήθος δυσφημιστικών σχολίων, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους του προσωπικού του λογαριασμού.


Αναλυτικά τα όσα ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook: 
«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τη σημαίνει η φωτογραφία που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία αυτή βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι».

Συστάσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά την επίμαχη ανάρτηση της φωτογραφίας του Κάτσε, με τη φανέλα του UCK προχώρησε σε συστάσεις στον Αλβανό μέσο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας. Του επισημάνθηκε το λάθος που έκανε και εκείνος από την πλευρά του επανέλαβε όσα είχα αναφέρει και ο ίδιος μέσω facebook.

Προς το παρόν, απόφαση για περαιτέρω τιμωρία του Έργκους Κάτσε δεν υπάρχει-παρότι μετά από προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί πριν μήνες με αναρτήσεις στο facebook-είχε ξεκαθαριστεί από τον επίσημο ΠΑΟΚ πώς θα υπάρχει τιμωρία.

Άπαντες περιμένουν την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε τέτοιου είδους θέματα, λόγω και της ενασχόλησής του με την πολιτική. Οι όποιες αποφάσεις από 'δω και στο εξής θα φέρουν τη δική του σφραγίδα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)