to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Κάτω οι ύαινες

Στώμεν καλώς. Ο Πατούλης εκλέχθηκε αυτοδύναμος στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Πάνω από το 50% των γιατρών που ψήφισαν θεωρούν πως ως γιατρός, άνθρωπος, και πολιτευτής βεβαίως τους εκπροσωπεί επάξια. Μπορεί να υποθέσει κανείς πως ένα μέρος από εκείνους που τον ψήφισαν συγκινήθηκαν από τις εμφανίσεις στις οποίες διαφήμιζε τον Μίχο ως καλό οικογενειάρχη, καλό χριστιανό, καλό πατριώτη και καλό νεοδημοκράτη!


Στώμεν καλώς. Οι δύο αστυνομικοί που φέρονται ως βιαστές μιας κοπέλας μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας αφέθηκαν ελεύθεροι. Δεν υπάρχει φόβος να το ξανακάνουν - αστυνομικοί είναι, τι διάολο! Εκείνο που δεν έγινε γνωστό είναι αν θα τοποθετήσει κρεβάτια στα αστυνομικά τμήματα ο Θεοδωρικάκος για να διευκολυνθεί η επαφή των αστυνομικών με τους πολίτες.

Στώμεν καλώς. Ολόκληρη ομάδα αστυνομικών στη Φλώρινα είχε συμπήξει μαζί με τελωνειακούς συμμορία ανθρώπινης δουλείας. Τη μέρα φύλακες των συνόρων και της ζωής του πολίτη. Τη νύχτα διακινητές φτηνών εργατικών χεριών από την Αλβανία με το αζημίωτο. Εκείνο που δεν έγινε γνωστό είναι αν ο Θεοδωρικάκος θα πολιτευτεί στη Φλώρινα, στην Άλφα Αθήνας, όπου ανήκει το Α.Τ. Ομόνοιας, ή στη Βήτα Πειραιά, όπου είναι γνωστός... από τα παλιά.

Στώμεν καλώς. Ο Μπακογιάννης παραχωρεί στην Εκκλησία σχολικές αίθουσες για να διεξάγεται κατήχηση. Και δεκαοκτώ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κατέθεσαν ερώτηση για την Κεραμέως. Ο Μίχος ήταν δεξιός ψάλτης και καλός χριστιανός. Ο πρωθυπουργός του Λιγνάδη σταυροκοπιέται θεαματικά. Οι βιαστές με ή χωρίς στολή αναφωνούν «δόξα-τω-Θεώ» που έχουμε σταθερότητα. Και οι συριζαίοι τα βάζουν με την Εκκλησία αντί να φωτογραφίζονται γονυκλινείς ενόψει εκλογών.

Στώμεν καλώς. Ναζί δικηγόρος προκαλεί με ναζιστικούς χαιρετισμούς στην αίθουσα του δικαστηρίου και η πρόεδρος τον συμβουλεύει να μην το κάνει γιατί αυτό δεν ωφελεί τους πελάτες του. Οι οποίοι πελάτες επίσης χαριεντίζονται ναζιστικά και βρίζουν τη μητέρα του Φύσσα. Αν δεν το καταλάβατε, έρχεται η ώρα του Κασιδιάρη. Γιατί ο Μιχαλολιάκος ήταν πολύ νομιμόφρων.

Στώμεν καλώς. Με όλα αυτά τα δείγματα γραφής ο Μητσοτάκης κραυγάζει ότι το καράβι μας θέλει καλό καπετάνιο. Τον ίδιο. Σηκωθείτε, βρε, από τον καναπέ, γιατί η Ελλάδα της Δεξιάς και των παραφυάδων της μας πάει σε ζούγκλα. Κάτω οι ύαινες!

tags: άρθρα

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)