to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:02 | 10.01.2023

Αθλητισμός

Κατηγορίες παρενόχλησης για τον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου

Μία νέα σοβαρή κατηγορία εις βάρος του προέδρου της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ λε Γκραέ, βγήκε στο φως της δημοσιότητας, με πρώην υπάλληλο να αναφέρει άσεμνη χειρονομία.


Λίγο αφότου η μάνατζερ παικτριών στη Γαλλία, Σόνια Σουίντ, κατηγόρησε τον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας, Νοέλ λε Γκραέ, για σεξουαλική παρενόχληση, μία πρώην υπάλληλος έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η γυναίκα υποστήριξε πως την άγγιξε στον μηρό της, ενώ ισχυρίστηκε επίσης, ότι της είχε ζητήσει να φοράει φούστα σε επαγγελματικό ταξίδι.

"Έβαλε το χέρι του στο μπούτι μου. Ήθελε να φορέσω μια φούστα κατά τη διάρκεια ταξιδιού, ενώ ο βοηθός του με προέτρεψε να μην δεχτώ ραντεβού μαζί του μετά το μεσημεριανό γεύμα, επειδή είναι αλκοολικός" είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα.

Κατηγορίες μάνατζερ για τον πρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας: "Μου είπε ότι θέλει να με δει στο κρεβάτι του"

Η μάνατζερ παικτριών, Σόνια Σουίντ

Ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Νοέλ λε Γκραέ, βρίσκεται στο επίκεντρο τα τελευταία 24ωρα για λάθους λόγους, μετά την άκομψη δήλωση για τον Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και τον οδήγησε να απολογηθεί δημόσια.

Στον απόηχο αυτό, η μάνατζερ Σόνια Σουίντ κατηγόρησε τον Λε Γκραέ για σεξουαλική παρενόχληση, δηλώνοντας πως ποτέ δεν την είδε με την επαγγελματική της ιδιότητα.

"Τον Σεπτέμβριο του 2014 ο Λε Γκραέ μού τηλεφώνησε και μου είπε ότι κάνω πολύ καλή δουλειά. Ήθελε να με συστήσει στην υπεύθυνη της ομοσπονδίας για το ποδόσφαιρο γυναικών.

Ζήτησε να συναντηθούμε στο διαμέρισμά του στο Παρίσι. Ήμουν διστακτική, διότι τόσα ακούγονταν... Μου είπε ότι ήταν κάτι σύνηθες για τον ίδιο να κάνει επαγγελματικά ραντεβού στο σπίτι.

Έτσι, δέχθηκα. Ήμουν 28 χρόνων, μια νέα μάνατζερ, και αυτός ήταν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Ποτέ δεν με είδε επαγγελματικά. Για να το πω στα ίσα με κοίταζε και έβλεπε δύο στήθη και έναν κ@λο. Μου είπε ευθέως ότι θέλει να με δει στο κρεβάτι του", δήλωσε η μάνατζερ, εξηγώντας πως από τη συνάντηση απουσίαζε τελικά η υπεύθυνη για το ποδόσφαιρο γυναικών.

Πηγή: Sport24

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)