to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:41 | 22.01.2019

Πολιτική

Κατηφόρα Άδωνη, «ξεπλένει» και τον Λαγό για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο news247 επαναφέρει το απολύτως ανυπόστατο σενάριο ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια στο συλλαλητήριο ήταν αντεξουσιαστές, κατηγορεί τον αρχηγό της αστυνομίας ότι είναι «κομματικό όργανο» και για τον χρυσαυγίτη Λαγό λέει μόνο ότι «τον είδα να είναι εκεί», αλλά «εγώ δεν είδα τον κ. Λαγό να συμμετέχει στα επεισόδια»...


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του Κυρ. Μητσοτάκη, έχει συνηθίσει το κοινό του, χρόνια τώρα, στις προσβολές και στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Σήμερα επανέλαβε την ίδια συνταγή, τόσο με προσβολές κατά του Δημ. Παπαδημούλη, όσο και με επανάληψη του σεναρίου ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια στο συλλαλητήριο ήταν «αντεξουσιαστές», το οποίο έχει καταρριφθεί από την πρώτη στιγμή, με αδιάψευστους μάρτυρες τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Παράλληλα, έκανε κι ένα ...μικρό ξέπλυμα στον Λαγό της Χρυσής Αυγής, τον οποίο απλώς «είδε να είναι εκεί», αλλά όχι «να συμμετέχει στα επεισόδια». 

Ο χρυσαυγίτης Λαγός συμμετέχοντας απλώς στο συλλαλητήριο, κατά Άδωνι - ότι είναι περιστοιχισμένος από κουκουλοφόρους και κρανοφόρους δεν λέει τίποτα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ

Τι είπε λοιπόν ο Άδωνις στο news247

- Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ (αναμενόμενο) και τον αρχηγό της αστυνομίας: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν συνέλαβαν αυτούς τους λίγους που πήγαν να εισβάλουν στο κοινοβούλιο. Εγώ καταδίκαζα τέτοιες ενέργειες και το 2011 και το 2012, όχι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που τώρα θυμήθηκε ότι είναι κακό πράγμα η απόπειρα εισβολής στο κοινοβούλιο. Απολύτως σκοπίμως δεν τους συνέβαλαν. Η κυβέρνηση και η αστυνομία αποφάσισαν να διαλύσουν το συλλαλητήριο. Ο αρχηγός της αστυνομίας αυτή την περίοδο, ειδικά μετά τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι, είναι κομματικό όργανο. Ναι, αναφέρομαι και σε αυτόν όταν μιλάω για απόδοση ευθυνών».

- Επανέφερε το σενάριο περί «αντεξουσιαστών», υπερασπίστηκε τον χρυσαυγίτη Λαγό, επιτέθηκε και στον ΠτΒ: «Είδα καμιά 30αριά με τη γνωστή αμφίεση των αντιεξουσιαστών να περνούν από το αστυνομικό μπλόκο και να πετούν μολότωφ. Εάν η κυβέρνηση και η αστυνομία πιστεύουν ότι ο κ. Λαγός είναι οργανωτής των επεισοδίων θα έπρεπε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος τους. Εγώ δεν είδα τον κ. Λαγό να συμμετέχει στα επεισόδια, τον είδα να είναι εκεί. Εμείς δεν χωρίζουμε τη βία σε καλή και κακή. Ο κ. Βούτσης όταν πήγε να μπει ο Ρουβίκωνας στη Βουλή είχε πει ότι είναι μια ακτιβιστική δράση».

Για να φρεσκάρει τη μνήμη του και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του ο Αδ. Γεωργιάδης, ας διαβάσει και για δύο από τους συλληφθέντες, από τα «καμάρια» της Χρυσής Αυγής κι άλλων νεοναζιστικών ομάδων, στο ρεπορτάζ της ΕφΣυν: Ο Τζούλιος και ο «Τόλης 88» στα επεισόδια του συλλαλητηρίου,  και ας δει από τα πρώτα κιόλας λεπτά του παρακάτω βίντεο την αμφίεση όσων συμμετείχαν στα επεισόδια:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)