to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:15 | 28.11.2017

Αθλητισμός

Καθοριστικά τα επόμενα 24ωρα στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (30/11) πρέπει να έχουν βρει το ποσό του 1.3 εκ. ευρώ


Η εξεύρεση χρημάτων απασχολεί τους αθρώπους του Παναθηναϊκού, που μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη (30/11) να έχουν βρει το ποσό του 1.3 εκ. ευρώ.

Τα χρήματα αυτά αντιστοιχούν στις δόσεις συμβολαίων των παικτών, θέμα που απασχόλησε ως επί το πλείστον τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ΠΑΕ.

Στις συζητήσεις που έγιναν ακούστηκαν πολλά και διάφορα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο και κανείς δεν γνωρίζει πως θα κυλήσουν τα πράγματα.

Μία από τις παραμέτρους που «έπεσαν στο τραπέζι» αφορούσε τον Γιάννη Αλαφούζο, που παραμένει ιδιοκτήτης του συλλόγου, αλλά ως γνωστό έχει αποχωρήσει από τα κοινά.

Το ερώτημα που γεννάται είναι εάν ο τελευταίος θα μπορέσει να ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ βάζοντας κάποια χρήματα στην παρούσα φάση και τα οποία θα εισπράξει αργότερα από τις πωλήσεις παικτών που επίκεινται τον Ιανουάριο.

Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου, χωρίς να μπορεί να γίνει η παραμικρή εκτίμηση από κανέναν.

Εκτός από το οικονομικό, θέμα πάνω στο οποίο αναλώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας των διοικούντων, συζητήθηκε και η υπόθεση που προέκυψε με τον Αντρές Τσάβες.

Ο Αργεντινός αποχώρησε χωρίς άδεια και πλέον, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν την εξήγησή του το αργότερο μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης (28/11). 

Ο παίκτης έχει προγραμματίσει συνάντηση με το ιατρικό τιμ της Μπόκα γύρω στις 9 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) και κατόπιν θα συνομιλήσει με τους εκπροσώπους του, οι οποίοι με τη σειρά τους θα επικοινωνήσουν και θα ενημερώσουν σχετικά τον Παναθηναϊκό. 

(πηγή: naftemporiki)


Παναθηναϊκός, ώρα μηδέν
Σύμφωνα με σημερινό (Τρίτη, 28/11) ρεπορτάζ του sdna, το μεγαλύτερο ζήτημα φυσικά αφορά στις πληρωμές των παικτών για τη δόση του Οκτωβρίου που δεν τους έχει καταβληθεί. Καταληκτική ημερομηνία είναι η 30η Νοεμβρίου. Σε περίπτωση που ως τότε δεν έχουν πληρωθεί οι ποδοσφαιριστές το σύνολο του ποσού που τους οφείλεται θα θεμελιωθεί δικαίωμα προσφυγής που θα τους επιτρέψει στη συνέχεια να μείνουν ελεύθεροι. Το ποσό που απαιτείται προκειμένου να εξοφληθούν είναι κοντά στα 1.3 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό φαντάζει απίθανο την δεδομένη χρονική στιγμή να βρεθεί. Ο παραιτημένος ιδιοκτήτης, Γιάννης Αλαφούζος, φαίνεται πως σκοπεύει να βάλει ένα ποσό καθώς έχει δεχθεί πολλές πιέσεις από ανθρώπους που έχουν μείνει στην ομάδα. Του έχουν δώσει να καταλάβει πως η κατάσταση είναι δραματική. Την τελική απόφαση θα την λάβει την Τετάρτη όταν και επιστρέφει από το εξωτερικό στο οποίο βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους.

Να σημειωθεί, πως το ποσό στα οποίο αναφερόμαστε σε καμία περίπτωση δεν προσεγγίζει καν τα οφειλόμενα που υπάρχουν. Επιπλέον, έχει ληφθεί η απόφαση τα χρήματα αυτά να μοιραστούν ισόποσα σε όλους τους παίκτες και όχι μόνο σε κάποιους εξ΄ αυτών που φαίνονται πιο επίφοβοι να καταθέσουν προσφυγή.

Με δεδομένο πως τα χρήματα που θα υπάρξουν διαθέσιμα δεν θα αρκούν προκειμένου να εξοφληθούν οι παίκτες θα τους δοθεί ένα μέρος και από εκεί και πέρα θα τους ζητηθεί να κάνουν υπομονή. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές ανάμεσα στον σύλλογο και την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ωστόσο, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

Το μεγάλο «αγκάθι»

Ένα από τα μεγαλύτερα αγκάθια την δεδομένη χρονική στιγμή σε ό,τι αφορά στις υποχρεώσεις του παρελθόντος ακούει στο όνομα Ράσμους Τελάντερ. Η πλευρά του Δανού αμυντικού στις πρώτες επαφές που έχουν γίνει είναι πως αν η δόση δεν έχει καταβληθεί μέχρι την Τετάρτη, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσής του, δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν ο Τελάντερ δικαιωθεί οι πράσινοι θα πρέπει να του καταβάλουν το σύνολο του ποσού που ξεπερνά τις 400.000 ευρώ και όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς δεν υπάρχει διαθέσιμο. Διαφορετικά, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ποινή της αφαίρεσης βαθμών.

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξει νεότερη επικοινωνία του Παναθηναϊκού με την πλευρά του νυν παίκτη της Ζυρίχης προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Φυσικά, η υπόθεση του Τελάντερ δεν είναι η μόνη ανοιχτή καθώς τα προβλήματα «σκάνε» με ρυθμούς χιονοστιβάδας. Είναι, πάντως, βέβαιο πως η σημερινή μέρα θα δείξει πολλά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)