to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:36 | 17.06.2021

Κοινωνία

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος την δολοφονία της Καρολάιν

Ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν - Έκτακτες ανακοινώσεις έκανε το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΛΑΣ σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση υποστηρίζοντας ότι διαθέτει ικανά στοιχεία για την εξιχνίασή της, με τον εκπρόσωπο Τύπου να δηλώνει πως «τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν»


Την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν ομολόγησε ο 32χρονος πιλότος μετά την πολύωρη κατάθεσή του στην ΓΑΔΑ. 

Τις τελευταίες ώρες, ο ίδιος εξεταζόταν με την ιδιότητα του βασικού υπόπτου, καθώς τα στοιχεία των Αρχών δεν «έδεναν» το σενάριο της ληστείας που είχε υποστηρίξει ο ίδιος.

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου 2021 στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 32χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου, δίπλα στο μωρό της, ενώ ήταν μέσα στο σπίτι της, είναι ο δολοφόνος της αφού ομολόγησε απόψε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από μαραθώνια κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος πιλότος, που "έσπασε" μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό. Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

«Τα στοιχεία δεν μπορούσαν να περιμένουν» δήλωσε λίγες ώρες νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, εξ’ ου και οι αστυνομικοί μετέβησαν εσπευσμένα με ελικόπτερο στην Αλόννησο και τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα το πρωί από την Αλόννησο, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για την άτυχη κοπέλα, στη ΓΑΔΑ, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε στα χέρια της νέα στοιχεία, όπως επιβεβαίωσε και με τις ανακοινώσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν τα εξής:

  • Η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος.
  • Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.
  • Την ίδια στιγμή το βιομετρικό ρολόϊ - κινητό της άτυχης κοπέλας έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Πληροφορίες: ΑΠΕ  -ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)