to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:56 | 13.06.2021

Αθλητισμός

Καθηγητής καρδιολογίας ΠΟ Αγγλίας: «Ο Έρικσεν πέθανε και επανήλθε, δύσκολο να ξαναπαίξει»

Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις


Αισιόδοξος για την υγεία και τη μετέπειτα ζωή του Κρίστιαν Ερικσεν  εμφανίστηκε ο καθηγητής καρδιολογίας Σαντζέι Σάρμα, ο οποίος συνυπήρξε με τον 29χρονο μέσο στην Τότεναμ και πλέον είναι πρόεδρος της επιτροπής καρδιολόγων της Αγγλικής Ομοσπονδίας, αλλά εξέφρασε σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο

«Προφανώς κάτι πήγε πολύ άσχημα. Οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Το ερώτημα όμως είναι τι συνέβη και γιατί συνέβη. Μιλάμε για έναν παίκτη που προφανώς κάνει συνεχώς εξετάσεις, άρα πώς προέκυψε αυτή η ανακοπή καρδιάς; Πάντως το γεγονός ότι έχει τις αισθήσεις του και είναι σταθερός είναι θετικό, τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά», ανέφερε ο καθηγητής καρδιολογίας. Και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ ωμός, ο Κρίστιαν πέθανε, για λίγα λεπτά βέβαια, αλλά επανήλθε. Θα του επέτρεπε ένας γιατρός να ξαναπαίξει μπάλα; Η απάντηση είναι όχι. Τα καλά νέα είναι πως ο Κρίστιαν είναι ζωντανός, αλλά τα άσχημα πως μάλλον η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά επαγγελματικά. Στην Αγγλία πάντως δεν θα έπαιζε. Είμαστε πολύ αυστηροί σε τέτοια θέματα»

Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Ερικσεν. Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης και όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, σήμερα (13/6) το πρωί, έστειλε χαιρετισμούς στους συμπαίκτες του.

«Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω εξετάσεις», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)